39+3te muayenem vardı, bebeğimin hareketleri de biraz yavaşlamıştı. Muayeneye gittiğimde doktor nstmi beğenmedi, plesantam da yaşlanmıştı bi de vajinal muayene yapalım dedi. 3 cm açılmam varmış zaten, bir de uyardı rahim ağzını, sabaha kadar doğurmazsan yarın sabahtan gel yatışını yapalım ama büyük ihtimalle doğurursun dedi. Sabaha kadar sancı çektim ama dayanabilir düzeydeydi. Sabah gittiğimde açılmam hala 3 cmdi o sancılar hiç açmamış beni yani 😅 suni sancı bağladılar sonra saat 9 gibi sancılarım düzene girsin diye. Epidural istedim daha sonrasında, pilates topunun üzerinde sürekli doula yardımıyla hareketler yaptım vee nasıl geçtiğini bile anlamadan zamanın tam açılmayla doğumhaneye götürdüler. Doktorum nasıl ıkınacağımı anlattı, ıkındım ve dur daha ıkınma dedi bir baktım bebişim doğmuş, hayatımın en güzel anıydı. Uzun bi süre büyüsünden çıkamadım gerçekten. Hamileliğim boyunca hep pozitif hikayeler okudum ve pozitif kalmaya çalıştım. Çok zor bile geçse bu doğum dedim her türlüsü ne yaşicaksam kabul ediyorum dedim içimden ve Allahıma bin şükür çok güzel bir doğum yaşadım. İnşallah ikinci doğumum da böyle güzelce olur. Allahım herkese bir avazda doğurmayı nasip etsin, hepimize yardımcı olsun ❤️