eliz2026 mutl ben yaptım artımed marka pozitifi silik gördüm ama marka için çok yalancı veriyor dediler o yüzden regl bekliycemm canım
hacrardc mutl dün sabah Bebetime test yaptım silik çıktı bu sabah predictor test yaptım negatif çıktı yarım saat sonrasında da regli oldum. Dün çok ümitlenmiştim oysaki
gunesshr eliz2026 artımed erken gebelik testi yaptım dün pozitifdi bugün kan verdim negatif. Bende adet gününü bekliyorum artık 🤷♀️
eliz2026 gunesshr hayırlısı olsun hakkında canım bende çok ümitlenmedim açıkçası teste gelen yorumlar yüzünden o yüzden regl olmaz gecikirsem başka marka testten yapacağım daha sonra kan vereceğim
leyla0101 serenss Adete 2 hafta kala negatif ti adet günü yaptım pozitif adet olmadım ama kese gözükmüyor sancım aşırı uykum var bugün doktora gittim kese gözükmüyor
mutl Masalmom_ ay iyi sabırlısın ben 4 tane yaptım şuana kadar. Para kalmadı ya adet olayım bi an önce yada pozitif göreyim yoksa para bitecek 🤣
mutl hacrardc bende şuana kadar 4 tane awox yaptım hepsi negatif galiba şansı daha fazla zorlamamak lazım 🤣
gunesshr hacrardc bu ay herkes mi böyle . Bende aynısını yaşadım. 3 farklı testte silik gördüm ama kan negatif
Masalmom_ mutl bende gecen aylar adete kadar 4 5 kez test yapyrdm Ama artik yeter daaa😀 ezcanelerin gecimi testlerden oluyor sayemizde😄