zuloss medelas1 ben kilodan dolayı değil ya yiyince gece midem çok yanıyor yatamıyorum. Yoksa yanmasa sıkıntı yokta
medelas1 DamlaAcar0701 bende öyle hiç bir şey yememiş gibi oluyorum😭 son aylara girdik akşam yemeğinde aynı düzene devam ediyorum ama işte bu acıkmalar atıştırmalıklar çok fena😭😭😂
medelas1 demirrleydi_ bakalım benim nasıl olacak biraz stres yapıyorum ama bebeğim sağlıklı olsunda ben spor da yaparım
Senacanblt_ medelas1 hiç ağzım boş durmasa dur demem kendime son haftalar böyle mi oluyor herkeste acaba yoksa bende mi problem var 😂
zuloss medelas1 size daha üzücü birsey söyleyeyim insan gebelikte kilo almıyor gebelikten sonra kilo alıyor 😂
samira555 medelas1 valla bende neler neler yiyordum da açlık şekeri yüksek çıkınca dikkat etmek zorunda kaldım ama aslında biraz iyi oldu keşke başta yapsaydım bu kadar kilo almazdım insanlar son aylarda kilo alır ben diyetten sonra çok çok az kilo aldım 😅
medelas1 samira555 ya ben ilk zamanlar tam tersi iştahsızdım 20. Haftadaki kontrolden sonra oldu ne olduysa önce çikolata batağına düştüm şimdide gece yemeleri başladı😂😆
samira555 medelas1 ilerleyen haftalarda çok zor oluyor tutmak bende dayanamıyorum artık neyseki 34 gün kaldı doğumdan sonra kocaman frambuazlı pasta istiyorum dedim 😂😂
1oglanannesi medelas1 men dun döner çektı canım kocamda Allahdan dısardaydı gelınce al dedım yedım öyle uyuya bıldım 😂😂🫣
1oglanannesi medelas1 bazende tatlıla cay meyve boyle yıyorum bazen canım cekınce domatesle ekmek yıyorum
medelas1 1oglanannesi benim bir ara çikolata kriziydi şimdi yemek krizi başladı hayırlısıyla doğuralım da rahat rahat takılalım ya 😂😅