busu1 bugün detaylı ultrasona girdim suyum için doktor göreceli azalmış ifadesini kullandı bol su iç dedi ama zaten içiyorum günde rahat 4 litre iki hafta sonra kontrol verdi bu durumu yaşayıp düzelen var mı suyumu nasıl çoğaltabilirim
Yakamoz20 busu1 havuç ye elma ye ve portakal suyu sık iç hergün 1 bardak bak gör nasıl su artacak :) ben yaptım suyum fazla çıktı şekerli olduğu için suyu artırıyormuş kesmiştim sonra
Rabia3853 busu1 havuc suyu deveci armutu Havuc suyu cok iyi günde iki bardak ictim öyle benim bi süre toparlamisti
busu1 Yakamoz20 Havuç ve deveci armudu duydum aldım bugün gelirken ama bi korktum açıkçası kaçak olsa doktor görür muydu diye düşünmedim değil sizde ne zaman oldu sonrasında tekrar azalma oldu mu bilgilendirirseniz sevinirim 🤍
Rabia3853 busu1 benim farkli sorunlarim vardi Plasentada direnc gerceklesti 30 cu haftadan snra O olunca suyum azaldi öyle sezeryana alindim. Sizinki farklidir toparlarsNiz belki sknti olmaz birdaha
busu1 Rabia3853 Banada detaylı da dediler başka birsey de demedi hani bende arada kaldım haftam çok erken inşallah çoğalır 😕💖🙏🏻
Rabia3853 busu1 cogalir stres yapma guzel beslen bebegini büyütmeye bak ins saglikla vaktinde kucagina alirsin Cok is yapma dinlen
busu1 Rabia3853 Deveci armutu yiyorum havuç suyu yapıyorum içiyorum suyu hep bol içerdim haftam erken diye korkuyorum açıkçası hep böyle mi gider yoksa çoğalır azalır mı gider ne olur düşünmekten duramıyorum asilama ile kaldım birde 😕💖
Rabia3853 busu1 duzelir ins günlük iki yumurta muz kasar avokado da ye bebek iyice beslensin Proteini eksik etme Insaallah suyun toparlar kötü düsünme Toparlayan cok
busu1 Rabia3853 Çokça aminn olumsuz düşünmemeye çalışıyorum yine de inşallah Rabbim bize bağışlar size de çok teşekkür ederim desteğinize söylediklerinize dikkat edeceğim💖