atlasedaaa Yine düşük çıktı 22+4 400 grm dedi ne yesem ne yapsam olmuyor bana lütfen işe yarayan bişeyler söylermisiniz
htc5858 atlasedaaa hergün yumurta tüket canım kesinlikle kaşr peynir ceviz avakado çok güzel kilo aldırıyor bebeğe, ve sade kefir tüket
Quen_14 atlasedaaa bizimde kilosu azdı hep karın çevresi geri dediler bide üstüne erken doğdu minicik ıslak mendil paketi kadar ama sağlıklı çok şükür sağlıklı olsun da kilosu hallolur
esrashnn01 atlasedaaa canım asıl kilo değerlendirmesi 24 haftadan sonra yapılıyor bende bu konuya takık biriyim doktoruma danıştığımda şu an takip etmen anlamsız 24. Haftadan sonra bebek asıl kiloyu almaya başlar şu an çok takılma dedi 22+1 de yanlış hatırlamıyorsam 435gr dedi devlet hastanesi haftasıyla bire bir uyumlu demişti doktor
esraezerr atlasedaaa düşük değil canım tam haftasıyla uyumlu. Bir de 24-25. Haftadan sonra zaten öyle hızlı kilo alıyorlar ki takma bu kadar kafana haftasıyla uyumlu olması yeterli kaç gr olduğunun çok da önemi bir önemi yok sağlıklı olsun da bebiş
tugbaustuntas atlasedaaa kilosu normal ki minyon olabilir bide haftaniz daha erken kilo konusu için çok kafana takma yumurta süt ürünleri ceviz tahin muz bunlar aldırıyor
dgngr atlasedaaa nar, köy soğanı, köyde ev yapımı süt ve süt ürünleri, pekmez, hurma, tahin, ceviz duydum
ozlemyilmaz60 Canım benim de tam 22. haftada detaylı ultrasona doktorum 430 gram dedi ve ben de hocam kilosu az mı bana az geldi falan deyince o da hayır gayet normal kilosu dedi son zamanlara doğru zaten toparlar dedi kilosunu o yüzden şu an ciddiye alma sonraki kilosuna bak
Keziban atlasedaaa lütfen yanlış anlamayın üçüncüye hamileyim hiç iki evladım da da böyle bir şey söylenmedi normalde ne kadar olması gerekiyormuş. Ben iki evladımı 40. haftada dogurdum 3.250 doğdu ikisi de
butterflyys atlasedaaa benim de 20 hafta 340 küsür gram kilo alımı 6 Aysan sonra hızlanır normal yani kafanıza takmayın
ylnydgd atlasedaaa düşük değil ki kilosu benim de aynıydı aşağı yukarı hiç de düşük denmedi. Geçen hafta 33+2 de 2 kg ölçüldü, doktor 3300 civarı doğmasını beklerim dedi. Gayet normal eğride gidiyor ne zayıf ne iri bebek dedi. Sadece genetik olarak uzun bir kız olacak ☺️