Mapiamapia Anensinkuzusu_35 cok fark var yaaa ne alaka iyice fırsatçılık oldu 20 bin fark nedir sezeryan sanki cok matah birsey
hmerve20 bebisleben acıbadem normal-sezaryen doğum 120bin fiyat verdiler. Doktorum oraya geçtiği için bırakamadım. Doğumda epidural vs dahil değil. Ekstra ücretli
ece_469 Ben de İstanbul’da Çamlıca Medipol’e gidiyorum. Doğum Nisanda ama daha var diye henüz bilgi almadım. İnşallah bahsedilen kadar pahalı değildir,şok oldum fiyatlara.
mervekocogl bebisleben Merhaba, Bursa da yaşıyorum, doğum ücretleri 55 den başlıyor. Ssvd ücretleri de 60 dan başlıyordu yılbaşından önce, şubatta fiyat değişecekmiş kaç olur bilmiyorum. Ssvd de en yüksek 180 bin duydum o da yılbaşından önceydi
irmu Isparta da gittiğim özel hastanede normal doğum 48 bin sezeryan 35 bin şaşırdım genelde sezeryan pahalı olur diye biliyordum yeni güncel fiyatları buymuş
yurdgul bebisleben bende maraştayım. Normal 35 bin sezeryan 30 dedi yılbaşından önce. Şimdi daha netleşmemiş galiba. Doğumum şubatın ikinci haftası olacak. Doktorum yükselirse bişeyler yaparız dedi bakalım kaç olacak.
nina26 bebisleben Azerbaycanda devlet hastanesi 25.000tl normalde diger devlet hastaneleri daha ucuz 15bin falan
Gamzekrkc1 mucizemizibekliyoruzz kendi ebemizi burda da seçebiliyoruz ve en güzeli doğum sonrası ebe eve geliyor anne ve bebeğin bakımı bilgilendirmesi tahlili vs gibi şeylere bakıyor.
mucizemizibekliyoruzz Gamzekrkc1 bu her yerde değişiyor sanırım. Kuzenim düsseldorfta ve o seçemedi ayrıca artık eve de gelmiyorlarmış. Destek alamadı.
bersah34 bebisleben dün doğum yaptım fiyatı sabitlemiştık aralıkta zorunlu sezeryan ve epidural bi çok şey vardı pakette 55 bin sezeryan oldum ama çünkü suyum biitmişti
bebisleben oykuulku bu fiyatları duyunca da oralarda yapacak olanlar için üzüldüm cidden aşırı pahalı 🫠
beyzahemsre oykuulku merhaba bende ataköy medicana da sezeryan olacağım fiyatı yeni mi aldınız acaba bildiğim kadarıyla bu geçen yılın fiyatı zam gelmedi mi acaba siz ne zaman fiyat aldınız