1oglanannesi eskya inşaAllah salıkla kavusuruz canım şunun şurasında ne kaldı kı gunler çok çabuk geciyo bi bakıyosun gece olmus
1oglanannesi flz3576 ne guzel canım salıkla olsun bende 24 hafta oglum olucak bende bır ıkı yemı bısey alırım kıyafet naska ılk oglumdan cok kıyafet kaldı hepsnı sakladım hamılelıkde ıyı gıdıyo gıbı ya agırlasdım baya
gamze6p @1oglanannesi ben daha alışverişe başlamadım birinci bebetomdan kalma bir kaç parça yenidoğan kıyafet var üstüne ekleme yapacağım diğer ay başlarım büyük ihtimalle. Benimkisi tam nisanın sonuna denk geliyor 24,27,28,29 Nisan gibi sezeryan olacağım 😌
1oglanannesi gamze6p inşaAllah canım benım de ılkden ne kadar kıyafet var yıkanıp ütülenecekler sadece bı kac yenı dogan kıyafetı alıcam yınede ınsaAllah salıkla dogsun canım bende nısan ortası 16 17 sı fılan sezeryen yaparız dedı doktorum
fundaa_29 1oglanannesi çok teşekkür ederim burda 10 haftalıktı şuan 11 olduk bugün cinsiyetı çok merak ediyoruz
Gmzle 1oglanannesi ben ne alcagma karar veremdim tam bahar oluyor uzun kollu mu kısa kollu mu ne alayım bilemiyorum
1oglanannesi Gmzle kısa kolu gıydırme yınede yenı dogmus soructa dıs ortama ayak uydurana kadar kalında degıl orta ama yınede kollu
elifayaz112_ 1oglanannesi bugün tam 28 haftalık olduk teyzeleri Allah nasip ederse oğlum olucak ölen oğlumun hiç giyilmemiş elbiseleri öylece duruyor onları giydiricem sadece bir kaç parça daha bir şey aldım biberonu falan hazır beşik bebek arabası vs herşey var sadece Mart’ta bez şampuan leğen falan alıcam kendime de pijama takımı diktirdim sağlıkla gelsinler de her şey hallolur siz ne yaptınız hazırlıklar nasıp gidiyor ❤️😍
ddrys Bende 25 haftalık oldum doğum 25 nisan görünüyor ama sezeryan olacagım için biraz daha erken doğum yapabilirm cok şükür bende aldım herseyimi sadece pijama takımım kaldı
marti 1oglanannesi 24+6 25 haftaya gecıyorz erkek olduğu ıcın ıkıncı bebekten kalanlar var baya var almıcm ama kendin için pijama takımı çoraptır o tarz şeyleri alıcam onlarıda bayramdan sonra halledecek büyük ıhtımal sıparıs verıcem bayramda sonra 35 36 haftalık olcaz bende 37-38 de genellıkle doğum yapıyorum 3 doğum normal doğum görünüyor bunda devlete başladım bu ay ebeler çok ıyıydı dogumdada öyle olurlar inşallah
cizgilidefter 1oglanannesi tahmini 13 nisan tarihinde bekliyoruz bebeğimizi. Çanta hazırlamadım, kıyafetleri daha yıkamadım erken diye. Kendime pijama takımı bakıyorum arada her markadan hem evde hem hastanede giyilebilecek. Trendyolmillada da güzel ürünler var 🌸 Normal doğum odaklıyım ancak sezeryana da kendimi kapatmıyorum. Daha çok erken bebiş nasıl gelmek isterse artık