GencbirAnne_1 deletedmom43191 Ay allahım ya rabbim beterinden korusun çok üzüldüm inşallah kısa sürede iyileşir canım şuan nasıl iyimi 🥺
kimchikimdi deletedmom43191 Geçmiş olsun güzelim, şuan nasilsiniz iyi misiniz merak ettim. Allahım sizinle olsun
AdaKaranfili deletedmom43191 çok geçmiş olsun. Benimde küçük kızım Kasım ayında düşdü kaşı patladı . Doktorluk durum yoktu ama.izi kaldı kaşında dikkatli bakınca belli oluyor.
deletedmom43191 AdaKaranfili bizede dikis atmak istediler ben izin vermedim o igneye nasil dayansın kuzum zaten 1 damla canı var 😪😪
AdaKaranfili deletedmom43191 Allah korumuş canım. Dikkat et.cocular çok yaramaz oluyor. Gözden biran olsun bırakmamak lazım.Allah korusun daha kötü şeyler ola bilir. RABBİM bütün cocuklari kaza beladan uzak etsin🤲🏻
deletedmom43191 tahamommy tesekkur ederim canim iyiyim gider gitmez hemen sarı alana aldılar doktor ışıkla bakti tomografi cekildi raporu bekledik pansuman yapildi geldik 1 hafta boyunca 2 gunde bir pansuman gitcem
deletedmom43191 melike258 off sizede cok gecmis olsun 😔😔😔 rabbim korusun tum cocuklarimizi bizimde hali kanlandi oğlumun ve benim ustum kanlandi halıyı bugun yıkamaya gondercem