Quen_14 melikeyimmmmm bilmiyodum ondan kullanmadım yoksa ilk çocuğa alınan eşya ikinciye alınmıyor malesef🥲
nuriyegcl melikeyimmmmm ben yataşınkini aldım kaliteli ama biraz küçük gibi geldi 6 ay felan zor gibi kullanılması iadeyle de uğraşmadım kaldı öyle bakalım ne kadar kullanacaz 🤭
kavalakurabiyesi melikeyimmmmm o yüzden riske girip almak eğer beğenmiyorsada satmak lazım ben öyle yapacağım 😂
Burcak61 melikeyimmmmm oğlumda şiddetli reflü vardı mecbur kullandım sonra daha çocuk yapmayacam diye verdim onu eltime onlar da sağolsun napmışlar bilinmez kızıma tekrar aldım kızım da da çok fazla reflü var gece bile midesi geri basıyor aniden öksürmesine uyanıyorum reflü yatağı benim kurtarıcım
melikeyimmmmm Burcak61 kızımın hiç öyle şikayeti olmamıştı o yüzden hiç gerek duymadık ama bu çocuk nasıl olur bilemiyor insan
Bada melikeyimmmmm ben gerekli görmemiştim almadım oğlumda hiç kusmadı zaten ama kusması olsaydı kesin alırdım. Doğumdan sonra ihtiyaç varsa alınmalı öncesinde gerek yok bence
Miniksincapp Ben ilk oğlumda kullandım buna da aldım şimdi. Reflü olmadığı halde ben çok memnundum. Biri kucağına almak istese bile onunla veriyordum en basit örnek olarak. Babam heveslenip ayağında sallamak istemişti onunla yaptırıyordum. Ben çok sevdim şahsen
hilu melikeyimmmmm bence gerekli battaniyeyi sürekli düzelt et derken yani zahmet tamamen hem onu taşıyabiliyorsun üstünde yatirdiginda da aklin kalmaz benim düşüncem bu sekilde surekli kullanılan bir sey olarak gordugum için ben aldım
flz3576 melikeyimmmmm ben çocuğumu onunla büyüttüm vallaha rahat koltuğa her yere onunla taşıyorsunuz sürekli beşikte olmuyor ki süt içiyor hep dik durması lazım koltuğa halıya her yere koyuluyor fiyatı da gayet uygun 200.300 lira
melikeyimmmmm flz3576 bu yataktan var zaten eğer salona mutfağa vs. Taşımak istersem bunu kullanırım diye düşündüm