Yaswinn Kızlar allah aşkına dışarıda nası sütyenler giyiyosunuz emzirirken? Önceden 75’ti bedenim şimdi 90 oldu ne giyeceğimi bilmiyorum memelerim aşağı düşecek gibi oluyo çok zorlanıyorum🥲
meltemerennn Yaswinn ay evet bende 90 beden oldum çok sinirlerim bozuluyor hiç Biri olmuyor toparlayıcı takıyorum
Baklavaseverim Yaswinn Suwenin emzirme sütyeni çok güzel çok kaliteli gerçekten onun dışında ben de bilmiyorum artık resmen hiç bir beden olmuyor bir beden alıyorum küçük diğerini alıyorum büyük geliyor sanırım e de çıkarmaları lazım 🤣🤣
ikincibahar_08 Eski sütyenlerim olmuyor benimde 80/B takıyordum şimdi 85/D olmuş mecburen pentiden şuan bedenime uygun sütyen aldım. Evde rahat takayım diye bralet şeklinde olanlardan aldım 2 tanede lotus aldım
ikincibahar_08 Yaswinn evet canım braletler toparlamıyor bir yere falan giderken elbise falan giyersem lotusları takıyorum hiç rahat değil ama dışarıda mecbur
Yaswinn meltemerennn hangi marka hangi model balım ben de toparlayıcı bakıyorum ama çoook model var bilemiyorumm🥹
Ulusahin LCW dekiler büyük bedenleri toparlamıyor emzirme sütyenleri için diyorum yayılma yapıyor çok fazla
Yaswinn Ulusahin kesinliklee lcw’den 3 tane emzirme sütyeni aldım fos çıktı cidden göğüslerim yamuluyo içinde bi oraya bi buraya gidiyo özellikle yatarken ve hiç tutmuyo göğüsleri ağrıtıyo
Ulusahin Pentinin emzirme atleti var kumaşı çok güzel çok rahat toparlaması da benim hoşuma gitti deneyebilirsiniz