6363_ kesinlikle doktorunu değiştirmelisin gebeliğinin başındasın daha bu nasıl bir doktor ki böyle diyor ben şuan 32 haftalık hamileyim 6,5 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu tsh değerim yüksek çıkmıştı doktorum dahiliyeye yönlendirdi ilaç kullandım aylardır ilaç kullanıyorum ve tsh değerim düştü çok şükür ama doktorum yinede kullanmaya devam etmemi söyledi yükselmesi riskini almayalım dedi ve doğuma kadar kullanacağım kesinlikle doktorunu değiştir ayrıca tsh değeri tek başına değerlendirilmemeli T4 değeri ile birlikte değerlendirilmeli hemen dahiliye den randevu al ve kontrol ettir birde hamilelikte tsh değeri 2 nin altında olması beklenir kadın doğumcular için yerinde olsam özel hastaneden bi dahiliyeye giderdim çünkü bende ilk devlet hastanesinin dahiliye doktoru na gitmiştim kadın doğumcular abartıyor diyip geri göndermişti beni bende özel hastaneye gittim doktorum ilaç başladı ve ayda 1 defa kan verip ölçüm yaptırıyorum içini ferah tut üzülme doktorunu değiştir bence ve dahiliyeye gitmeyi ihmal etme umarım sağlıkla kucağına alırsın 🫶🏻