Momyacademic Merhaba arkadaşlar, 29+2 yim. Biri 10 lü biri 5 Li olmak üzere 2 hastane çıkış seti aldım sadece. İlk gebeliğim yakınımda da yok gebe olan. Dolayısı ile çok tecrübesizim. Kaç aylık, kaç tane neler almalıyım? 🥹♥️
Deletedmom_7156 Momyacademic 4-5 tane 0-3 ay arası tulum 7-8 tane 0-3 ay arası zıbın 4-5 tane alt üst takım 0-3 ay arası 2 tane uzun kollu zıbın 2 tane alt patiksiz pijama 3 müslün örtü 3 penye battaniye 1 kalın battaniye 10-15 tane agız mendili sapka eldiven3-4 tane yedek al reflü yatagı al bi kaç tane de 3-6 ay 6-9 ay al kalsın elinin altında zatn hızlı büyüdukleri için bu yazdıklarımı2-3 ay kullancaksın sonrada bebeğin gelişimine göre alırsın bi tane de ince yelek al 7-8 tane de çorap al lazım olmuyor ama kalsın bişey olmaz
flz3576 Momyacademic 2 tane daha hastane çıkışı alın bence kirleniyor lazım oluyo fazlasına gerek yok zaten o kadar çabuk büyüyor ki olmuyo 2.3 tane de zıbın alın bagzen kakası sızdırıyor
ikincibahar_08 Momyacademic ben 3 tane 10lu hastane çıkışı 10 tane alt üst takım 5 6 tane tulum 5er tane uzun kısa kol ve sıfır kol zıbın 5 tane yelek 5 tane battaniye ağız mendili bol bol şuanlık bunları aldım
Moz Momyacademic 28+2 kıyafet olarak kardeşim 10 lu hastane çıkışı aldı ben de 1-2 takım alt üst aldım o kadar.Zıbın vs yok hiç.Şuan odasını yapıcaz dolapları ay sonu gelecek inşallah.Onun dışında arabası park yatağı vs gibi büyük şeyleri 3 aylıkken almıştık.Dün banyo takımı aldım trednyoldan.Başka ne alınır bilmiyorum
28e Hastane çıkışı 4 takım aldım 1i 10lu diğerleri 5li 5 adet iç zıbın aldım yenidoğan 0-3 ay 4 alt üst takım 2 adet tulum aldım Yine bu ay için 5 adet iç zıbın aldım 3-6 ay 5 adet alt üst takım aldım Gelişimine göre arttıracağım şimdilik yeterlidir umarım 3 ince müslin 1 kalın müslin 1 penye 1 polarlı battaniye aldım çok yeterli 7li ağız mendili 2 paket Çorap yelek önlük eldiven vs almadım aldığım takımların altları patikli olduğu için bunlar tekstil için aldıklarım
Momyacademic Kızlar harikasınız teşekkür ederim ♥️♥️ hastane çıkışına bir iç zıbın bir alt üst takım birer battaniye şapka ve eldiven koyuyoruz değil mi?