minnosbirkiz eliz2026 var sankiii gördümmm 🥰 sağlıcakla ilerlesin inşallah, gününüz geçtimi bilmiyorum ama geçmeden kan vermeyin, yüksek bi değerle öğrenip sık sık kan vermek zorunda kalmayın diye böyle diyorum ☺️
gamzee7 eliz2026 canım inşallah hamilesindir ama ben bu teste çok güvenmiyorum kendimde de dahil burada da yalancı pozitif çok gördüm istersen Awox sipariş ver elinde bulunsun onunla yaparsın 😘
buketdeniz19 eliz2026 canımm inşallah vardır ama bu test çok yalancı pozitif sonuç veriyor aynı şey benimde başıma gelmişti teste net 2 çizgiydi ama kanda negatifti
eliz2026 minnosbirkiz 2 gün var regle ama sadece kasık ve bel ağrım var merak ettim yaptım rüyamdada gördüm iki 3 kez şüphelendimm amin inşallah vardıır ve yanıltmaz test benii ❤️
eliz2026 gamzee7 inşallah canımm ya bel ve kasık ağrım var rüyamdada gördüm acaba dedim yaptım ve 5 dk bile dolmadan böyleydi gözle daha net ve açık pembe çizgi
heycanlianneadayi eliz2026 benim 6 ocakta olması gerekiyodu bugün 8 Ocak hala olmadım test yapsammi bilemedim
eliz2026 seyda_0715 canım benim ovülasyon testiyle ilgili bir bilgim yok ama erken gebelik testireglden önce silikte olsa çıkartıyor kimi insanda varsa eğer yada kan testi regl döneminde daha net sonuç çıkartıyor
eliz2026 heycanlianneadayi eğer var ise mutlaka çıkacaktır silikte olsa yada isterseniz kan verip netleştirebilirsin canım
eliz2026 buketdeniz19 bende bu yüzden şüphe ediyorum ama birde şöyle birşey regle 5 -6 gün kala awox ve aynı testten yptım awox ta çok çok silikti artımedde birşey görememiştim şimdi 2 gğn kaldı bel ve sırt ağrım var şüphe ettim yaptım direk böyle çıktı hatta 10. Dk dolmadan daha belirgindi inşallah vardırr uzun zamandır deniyoruz bir sonuç alamadık