Aysenurkeser 36+3 haftalık oldum bebek gelişimi 38. Hafta ile uyumlu Bebek kanala ne zaman girer girmesi için yapmamız gereken bir hareket vs var mı ?
Mervezzz Aysenurkeser 14 secde ayetini oku ve herbirinde secde yap, Rabbimin izniyle kanala girer, bende bu şekilde yaptim
Aysenurkeser kumsalanne evet bir kaç tane baktım şimdi 38 den sonra yapın diyorlar ama başlasam erken m olur
zeyyynep Aysenurkeser bebeğinizde bir sorun yoksa olacağını düşünmüyorum. Zorlandığınız yerde bırakın hareket değiştirin zorlamayın kendinizi bende ara ara egzersiz yapıyorum zorlandığımda bırakıyorum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🩷
Aysenurkeser Mervezzz ben internetten baktım ama çok değişik bilgiler var anlamadım açıkçası siz nasıl yapmıştınız
Mervezzz Aysenurkeser 14 secde ayetini tek tek okuyup her birini ayrı ayrı okurken tekbir alıp secde yapıyorsunuz,namazda yapılan secde gibi
Aysenurkeser Mervezzz Türkçe anlamlarını okusam olur mu acaba abdes vs almamız gerekiyor dimi internettte öyle yazıyor
Mervezzz Aysenurkeser evet abdest gerekiyor, Arapça okunmalı diye biliyorum, siz okuyamasanizda youtube dan açıp tek tek dinleyin
Aysenurkeser Mervezzz çok teşekkür ederim inşallah en hızlı şekilde sağ Salim kucağınıza alırsınız sizde
Aysenurkeser Jrnfudjrjr bende denemek istiyorum her şeyi inmezse yapacak bir şey yok zaten ama bütün tuşlara basayım diyorum