rvsss Kızlar bebeğim şu an önde gidiyor kilosu dr boyu da uzun olcak dedi eşimin tarafıda benm tarafımda uzun genel olarak ama çevremdekiler ultrason kilosu tutmuyor doğunca çok fark oluyo inanma diyor😅😅 bu doğru mu
birdirbir1 rvsss benim fazla çıkıyordu hep kızımda doğum yapıcağım gün son muayenem de hele öyle bir fark çıktı ki yuh dedim yani bunu nasıl doğurucam 😂 doğduktan sonra normal kilo boydaydı ama
aselinannesi38_ rvsss Dr ultrason da 3200 kiloda dedi kizim2600 doğdu 😅😅üstelik aynı gün bakıldı ultrason da
Daisyy000 rvsss 37+3te 3800civarı dedi 38+3te 3800/51cm doğdu 🌸 İlk çocuğumda 3600/50cm dedi -3650/51cm doğdu. Bence doktorun tecrübesi önemli. Benim doktorum genelde hep tutturdu
ylnydgd rvsss doğuma yakın dönemde kilo +/- 500 gr oynayabiliyormuş. Boy zaten, dizden aşağıdaki kemiği 7 ile çarparak yaklaşık bi değer çıkarılıyor o yüzden sapma olabilir.
Bumah rvsss benim hep 2 hafta öndeydi kafası büyüktü ama hiçde öyle olmadı 3500 cıktı kafası boyu herşeyi standrt çıktı😀 hatta ben korkmuştum nasıl çıkıcak diye
Bebivekedi rvsss evet doktorum çok kilolu dedi 3,5 oldu daha da kilolu diyordu boyu daha uzun diyordu o da tutmadı
Ulkumom rvsss doğru ama daha uzunda olabilir… kızıma 3250 dediler doğurduğum gün ultrasonla bakıp 50 cm dediler. 3800 52 cm doğurdum. Yani ultrason net değil oynamalar olabiliyor
Semao98 Ben salı günü 32. Haftama girdim kendi doktorum 1700 dedi ertesi gün devlete gttim rapor almaya 1800 dedi hangisine inanıcagımı şaşırdım 😂 hatta acaba iyi mı haftasına göre diyede sürekli düşünüyorum
esrashnn01 rvsss ölçümleriniz özelde yapılıyorsa 200-300gr oynuyor nadir olanlar var ama çoğunluk bu civar devlet ölçümlerini hiç bilmiyorum