ervanil Merhaba kızlar martın sonunda Allah izin verirse oğlumu kucağıma alcağım🥰 ama isim konusunda çok kararsızız. Varmı önerebileceğiniz değişik isimler? Yada mirza isminin yanına ne gibi isimler önerirsiniz cevapları bekliyorum 😄♥️
leyla0101 ervanil atlas araz katmak istiyor dum erkek bebeğim olursa ama eşim yılmaz araz deddi tabi cinsiyette daha var. Biran veya Miran da güzel isim
arilanki_ ervanil 30 haftalık oldum hala isim bulamadık biz 😂 erkek ismi seçmek çok zormuş gerçekten. türkçe kökenli istiyoruz ama bazı isimler aşırı popülerleşti o isimleri de koymak istemiyoruz diye diye 30 hafta da hala isimsiziz inşallah siz bulursunuz içinize sinen 🥰😂
ecemciik ervanil Bilge Kağan koyucaktık biz oğlumuz olsaydı, ama gönlüm Ali ya da Alparslan isimlerinden yana her zaman ❤️
ervanil arilanki_ inanki bizde senin gibiyiz canım aklımıza yiğit mirza takıldı ama onda bile kararsızız😂🤷♀️
arilanki_ ervanil ikisi de çok güzel canım. yiğit bende koymak isterdim ama eşimin kuzeninin ismi diye en başta mecbur eledik ama çok sevdiğim bi isimdir
melos_u 34 haftalık olduk oglumla İlk Oglumun ismi UMUT ARAS bu oğlumun da Allhın izniyle MUHAMMET EMİR 💕
ozgenurd ervanil Akın Barlas Bartu Kubilay Turan Akgün Gökalp Göktuğ Meriç Asım Uraz Kutay Alpay Bunları beğeniyorum ✨
eed21 Mirza ismine bence Muhammed ismi çok yakışıyor Muhammed Mirza . Benim oğluşum adı Muhammed Asaf olacak Rabbim izin verirse
ozgenurd ervanil ay benimde kuzenim koydu o ismi ilk başta o ne öyle köpek ismi gibi falan diyoduk sonradan hoşumuza gitti 😅