Sedefcm Kızlar selam son haftaya girdim bugün itibariyle... ben hep sancım kendiliğinden gelsin istedim inş bu hafta bitmeden gelir. Yoksa suni sancı ile normal doğum yapıcaz... dua edin inşallahkolay açılır kolay ilerler 🙏🏻
SevgibiR Sedefcm bende sondayim dipteym sondaym depresyondym açıklik varmiymis ne zamana kadar beklicekmis dr
Sevsav Sedefcm benim de son haftam ama hala kafası kanala girmedi. Haftaya kadar oldu oldu yoksa sezaryen olucam
Beyzan Sedefcm bende durumlar aynı son 7 gün ve artık tahammülüm kalmadı insanların doğurmadın mı demesinden Benim enerjimin kalmaması iyice ağırlaşmam ve geceleri uyuyamamam da cabası 🤦🏻♀️
Yaprakkm Sedefcm bende bi benmiyim diyordum ama baktım postlara bi kaç tane var benim gibi son günleri olup bekleyen 🙄 inşallah başlar artık doğumlarımız suni sancı almayı hiç istemiyorum 🤷🏻♀️
Ozy Beyzan bende ayni durumdayim ya 38+4 oldum hafif adet sancim var düzensiz kasilmalarim var gün icinde cok Ayakdada duramiyorm yürüyüs ev isi hicbisey yapamiyorum alta baski yapiyor agriyor Sendede oluyormu bu son hafta ?
Sedefcm Artık kime patlıycağım süpriz olucak benim de sanane hep içimde tutucam diye patlıcam birine asabiyette var zaten 🙈
Sevsav Beyzan bende de aynı hatta doktor son bi hafta süre verdi ama bizimkinin hiç gelesi yok . sezaryen günü de verdi.
Beyzan Ozy bende Kasılma yok ama adet ağrısı var ve inanılmaz güçsüzüm ev işi filan yapamıyorum hiç halim Yok sürekli yatıyorum
Hemsirehatice Bende son haftamdayimm. Erken dogum riskim varken son haftalara geldik. Simdide gelsin istiyorum gelmiyor .insallah 40bitmeden dogurururz