oppa fttmgll haziran 2 .haftası dogum daha hiç alışverişte yapmadım 21. hafta detaylıyı bekliyorum kesin emin olmak için
buse76 fttmgll şuan 15 haftalık tam usg de 9 Temmuz çıkıyor ama tüp bebek muhtemelen sezeryan olucam haziran sonu plur gibi kızım olcak Allah’ın izniyle 🫶🏻🤲
Gks_01 buse76 tüp bebek olunca sezeryan mı oluyoruz ? Benim de tüp bebek de bilmediğim için soruyorum daha çok olduğu için doktorum da böyle birşey söylemedi 😅
sev911_ asilirem bizde aynı tarihte inş doğum planlıyoruz tabi nasip kısmet saglıkla grlsin yavrularımız🙏 benim ikinci kez oğlum olacak
asilirem sev911_ Hayırlısıyla alalım inşallah kucağımıza 🙏 Benimde oğlum var 3 yaşında Rabbim bide kız nasip etti 🥹
busraulas 23 haziran 17 haftalık olduk yeni bugün kontrole gittim kesin olmamakla birlikte tahminen kız dedi doktor göstermemekte ısrar etti 🥰😊 insallah kızım olur bir oglum var rabbim ikisinide bana bagışlasın sağlıklı olsunlar ❤
buse76 Gks_01 çoğu tüp bebek sezeryan oluyormuş canım zorlu yollarla elde edilen gebelik diye yorumluyor doktorlar riske atmıyorlar anlıycağın emek verildiği için ama çok nadir normal doğum yapan var
oppa Gks_01 benimde tüp bebek doktoruma sordum o şuan belli olmaz bebeğin geliş şekline göre bakıcaz dedi
ebru2534 fttmgll Erkek 🩵 1 kızım var 5.5 yaşında şimdi erkek bekliyoruz doğum 28 temmuz daha önce sezeryan olduğum için Allah herkesin gönlüne göre versin kızlar ❤️