buketnurkupoglu Merhabalar Güncel doğum fiyatı aldınız mı ? İstanbul Avrupa yakası özel hastane doğum ücretleri nelerdir ? Bilgi verebilir misiniz anneleeerr 🌸
meliiissss buketnurkupoglu Biruni üniversite hastanesi vajinal 60 bin sezaryen 75 bin oldu yılbaşı zammından sonra
dlnnas buketnurkupoglu Bayrampaşa Kolan Hastanesi sezeryan 45 bin normal doğumu sormadım sezeryan olacağım için
Dilekcakiroglu Istinye Üniversitesi gaziosmanpaşa hastanesi daha bugün sordum normal 85 bin, sezaryen 95 bin
Beyazpapatya135 Dilekcakiroglu sanırım medikal Park Gaziosmanpaşa hastanesi farklı, o Gaziosmanpaşa hastanesinin yanında? O da çünkü istinye üniversitesi hastanesi diye geçiyor?
Dilekcakiroglu Beyazpapatya135 Medical park yeniyüzyil universitesi gaziosmanpasa hastanesini satın aldı. Hastanenin yeni ismi istinye universitesi gaziosmanpasa hastanesi oldu. Aslında iki aynı hastane yan yana gibi oldu. Iki hastane de istinye üniversitesinin.
Beyazpapatya135 Dilekcakiroglu evet ben de bugün sordum öyle olmuş iki hastane aynı üniversiteye bağlanmış. Ama Medikal Park tarafında doğum ücretleri daha uygun. Ocak zammı sonrası normal doğum 75 sezaryan 85 fiyat aldım ben
busra-ayaz61 Beykent üni hastanesinde doğum yapacağım vajinal doğum 44 zorunlu sezeryan 56 istek halinde 60 fiyat almıştım.
oykuulku benım dr um memorial bahcelıevler ve medicana ataköy ile anlaşmalı medicana ataköy deki güncel fiyat (dışarıdan gelicek dr hastanenın dr degıl) nisan ayı için 120 bine anlaştık memorialı sormadım bile daha fazladır diye
Kbracln mevlude2103 üzgünüm ama Bahçeşehir Livi hiç önermiyorum başka seçeneğiniz varsa oraya gitme imkanınız varsa diye söylüyorum.