vanilya_kokusu_ Sevgiiss aslında vücudumuzda ki tüm damarlar tek belki vurduğu zamna direk ordan hissediliyo😂 Mide bulantıların geçti dimi
Sevgiiss vanilya_kokusu_ sadece sabahları her gün oluyor arada akşam oluyor geçti sayılıyor çok şükür aşkım 😂
Sayoss Sevgiiss normal canım benim bebişte kanala erken yerleşmişti hep altta hissederdim hatta bazen ayağı çıktı çıkacak der gülerdim o derece
vanilya_kokusu_ Sevgiiss benimde sabah ve uyumadan önce oluyor 😅 çok şükür ne pis günlerdi ya kusmaktan hal olduk şimdide yanmalat başlamış durumda
Sayoss Sevgiiss yok kız 39+0 da sezeryan ile alındı bana kalsa doktora 38 de al nolur diyordum 😂 bıraksak daha kalırdı heralde
lotusflowers Sevgiiss benimde öyle. Pozisyonuda baş geliş. Vajinama doğru vuruyo. Bende hemen yapma oğlum çişim geliyo diye söylenmeye başlıyorum 🤣 kontrollerde sorun yok. Pozisyonlarından böyle yapıyo olabilirler belki
meliiissss Sevgiiss bende henüz çözebilmiş değilim hala vajinaya çok yakın hissediyorum hatta bazen çıkacakmış gibi oluyor heralde kafasıyla falan yapıyor diye düşünüyorum mantıklı bir şey bulamadım ben 😂
Sevgiiss vanilya_kokusu_ evet çok şükür kurtulduk 😂 mide yanması bebek büyükçe artıyor ya hele insanın ağzına asit tadı gibi gelirse eyvah ilk gebeliğimden biliyorum inşallah yaşamazsın ileri haftalarda
Zeynepefem Sevgiiss 30 a kadar bende hep aşağıda hissettim 30 dan sonra gobek hizasinda hissetmeye başladim. Normal yani
umayala vanilya_kokusu_ sizi diğer postlarda da görmüştüm ne durumdasınız rahim ağzı kısalığıniz vardı sanırım haftasını ve milimini hatırlamıyorum ama
vanilya_kokusu_ umayala 31+3 olduk çok şükür en son gittim de 24mm çıktı yarın büyük ihtimalle gene gidecem çunku doktor her iki haftada gel dedi 29 haftalıkkenn en son gitim kasılmam oluyor arada korkuyorum bilmiyorum ya bu aralar çok yorgunum