sudeelmastass geçen hafta kontrole gittim şuan 8+0 haftalık kalp atışını duymuştum tekrar ne zaman gideyim sizce kaçıncı haftada ne zamana randevu alayım
1Ali sudeelmastass 7+3te gittim bebeği gördük kalp atışı duyduk bir ay sonra gel demişti randevu bulamamıştım 12+2civarı gitmiştim
crnk94 sudeelmastass doktor kontrol için gün vermedi mi? Benim doktorum 2 haftada bir kontrole çağırıyor şu an 8+3üz
annekiz6141 sudeelmastass 9 haftalıkken gıttım bana 12 . Hafta da gel demıstı 🥰 bunu doktor söylüyor zaten soylememesı de garıp 🤷♀️
baybbay sudeelmastass haftada bir gidiyorum suan ben 5 hafta gittim 6 hafta gittim 7 hafta gittim haftaya bidaha gel sonra 3 4 haftaya bir gelirsin dedi doktorum 😅 ama suan her hafta gitmek benim isime geliyo icim rahatliyo surekli gittikce bebisi goruyorum 🤰🏼💕
sudeelmastass crnk94 hayır çok ilgisizdi kalp atışını duyduk bi kaç birşey sordum o kadar başka doktora randevu alacağım hoşuma gitmedi çünkü
1Ali sudeelmastass doğru doktoru bulmak önemli. Bende ilk gittiğimi pek beğenmemiştim 5küsür haftadaydım başından saldı resmen. İkinci gittiğim doktoru da doğum yapana kadar bırakmadım 😂
crnk94 sudeelmastass özel mi devlet mi? Benim doktorum da ilk gittiğimde çok ilgisiz ve agresif gelmişti ama ikinci kontrolde çok daha iyiydi gün geçtikçe samimiyet kuruluyor takipli oluyorsunuz ilgi artıyor bence.
jennefer Ama onu doktorun söylemesi lazım genelde bir ay sonra cagırırlar ama sen yinede baaska bi doktora git onunla devam et
aslmoms Eğer bir sorun yoksa 12 ye kadar bekleyebiliyorsanız bekleyin. Tarama testi cinsiyet vs o zaman öğreniliyor zaten 7+4 te gittim doktor 12 haftadan sonra gel dedi bana
sudeelmastass crnk94 devlete gidiyorum ben özele gitmeyi gereksiz buluyorum boşa para bayıyorsun test ücretleri falan çok gereksiz
sudeelmastass crnk94 yok ya ben iki kere doktor değiştirdim artık şimdi en son başka bi doktor buldum ondan alacam randevu o h gözlemlicem ilgisi iyiyse onda kalacam
sudeelmastass crnk94 ama işte haftaya yada diger haftaya randevu almama gerek var mı kontrole gitmek için yoksa 11. haftadan sonra falan mı alayım bilemedim