BurcuHamza Caqlasu 1 haftayi pek sorun değil galiba birde anne baba yapıliysa sorun etmiyorlar ama dikkat et daha fazlalasmasin riskli gebelige giriyormuş
BurcuHamza Hanife_ bendede işte şeker yüzünden olduğundan şüpheleniyor doktor.. Hayırlısı artık daha dikkali olmakta fayda var
BurcuHamza Nezahatozen evet 2 hafta önden gidiyoruz tabi bu biraz riskli gebelik kategorisine giriyormus
Serifeehorasan Pkzsntrk Aynenn en son kontrolde 27 hafta diye biliyordum ultrasonda 28 hafta çıkıyo değerleri suan 31.haftam bi hafta sonra kontrolüm var 34 hafta felan çıkar artık diye düşünüyorum ☺️Şimdi bu şekilde önde olması erken Doğum işareti mi sizce
Pkzsntrk Serifeehorasan o kadar fark çıkar mı acaba 😀 benım ilk zamanlar doğumuma Haziran 10 demişti şimdi 29 mayıs olabilir dedı bebek önden gıdıp ırı olunca dogumda öne gelıyo
BurcuHamza Serifeehorasan riskli gebelik oluyor çok onden giderse. Allah korusun bebek ölümlerine kadar gidebiliyormus aman dikkat et çok açılmasın aralar
BurcuHamza Eebruylmz galiba bizimki de onlardan :) biraz korktuk ama dikkatlide olmak lazım şakayada gelmiyor Allah korusun
Eebruylmz BurcuHamza dikkatli besleniyorsan,takibini düzenli yaptırıyorsan korkma... Bebek hareketlerine dikkat et tabi birde 😊 Ekmek tatlı hamurişi çikolata prinçten felan uzak dur içini ferah tut annesi 💕
Caqlasu BurcuHamza AynAllah korusun ama doktor bana haftasından ileri gibi birşey demedi ben kendim gördüm kagıtta yazıyordu 21 haftayla uyumlu diye gördüm riskli birşey olsa yada ne bileyim öyle birşey olsa doktor söylerdi diye düşünüyorum sağlıkla gelsin bebişlerimiz🤲
BurcuHamza Eebruylmz ah işte sorun orda 😬 etmeye çalıştıkça aklıma geliyor mübarekler 😁 ama dişimi sıkmam lazım bebis için.. Rabbim hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayi nasip etsin inşaAllah 💓
Pkzsntrk BurcuHamza dıkkat et derken canım yemek konusunda mı mesela sen nelere dıkkat edıyosun bulgu vrır mısın 🤗
Eebruylmz BurcuHamza kaç haftalıksın canım açlık tokluk yada şeker yüklemesi bakıldı mı ? Eğer bunlara bakıldıysa sorun etme ama bakılmadıysa daha dikkatli ol tabi ...
BurcuHamza Eebruylmz 35 haftalıgim. Şekerim sınırda diyet yapmaya çalışıyorum olmuyor bazen kaçıveriyor 😢 o yüzden zaten böyle.
Eebruylmz BurcuHamza eğer şeker sorunun varsa çok çok dikkat et tabi canım benim. Ben normal şartlarda ileri olmasından bahsediyordum 🤦🏻♀️ Azıcık kalmış zaten sık dişini bebeğin için... Aynı haftadaymışız kaç kilo bebeğin ? Paylaşmak istemezsen sorun yok tabi 😊
BurcuHamza Pkzsntrk diyetisyene gitmeni öneririm. Ben pek bilgi veremem çünkü kendim pek diyeti uygulayamadim 😁😬
Pkzsntrk BurcuHamza anladım canım aslında doktor bebek iri diye şeker testi yaptırdı sekerim hıc yok kanım düşük çıktı sadce bide bende sadece 5 kilo almışım mart sonunda bakalım nolcak ban sadece doktora gıttıgım zaman tartılıyorum 😀😀😀