serenaybektass Kızlar ikinci hamileliğim ama sürekli başım ağrıyor Pazartesi kontrolüm var söyleyeceğim ama böyle bu durumu yaşayan varmı normalde migrenim var ama her gün sebepsizce basim zonkluyor
1kovakizi serenaybektass bazı haftalarda özellikle sürekli ağrıyor sanki ben en kralını yaşadım her allahın günü migrenim tuttu hormonlara bağlıyorum malesef.nörolojiye gittim ama kan tahlili bile yapmadı çünkü ne mr isteyebilirim ne de ilaç.parol kullan uykuna dikkat et su iç vs dediler hep
sudeelmastass serenaybektass tansiyonun yükseliyor olabilir ben tansiyon hastasıyım 8+0 haftalık şuan ara ara şiddetli baş ağrısı oluyor tansiyonumun yükseldiğini anladığım an ilacımı içiyorum hemen doktora bi sor derim tansiyon için yada bi nefrolojiden randevu almanı öneririm basit şeyler değil bunlar
su656 serenaybektass eğer migreninizden kaynaklı bir ağrıysa doktorunuza söyleyin magnezyum takviyesi önersin. Migren ağrılarının azalmasını sağlar. Geçmiş olsun
serenaybektass sudeelmastass kontrole her gittiğim de ölçülüyor aslında tansiyonum hep normal cikiyor başımın ya sağ tarafı yada sol tarafı ağrıyor genelde
1kovakizi serenaybektass yok canım ben artık doğurmak üzereyim bitti çok şükür ama ilk 6 ay migrenle mücadele ettim insallah seninde geçer
sudeelmastass serenaybektass başın ağrıdığında ölç tansiyonunu belki her gitmende normal çıkıyordur başın ağrıdığında hemen ölç belki o an yükseliyordur