eslem2121 Bumah valla onu bilmiyorum ama yerim kız ben bunu öp yerime maşallah rabbim nazalrdan korusun 😍😘🙏
Bumah deletedmom43191 Semilk05 ya çocuk yatınca direk ağlıyo nasıl tutcam😀 kollarım koptu kucagımdada
Bumah Semilk05 evet asla durmuyo sürekli kucakta etrafı görecek şekilde istiyo gezmek istiyo ayaktayken ağlamıyo yatırınca koydugum gibi ağlıyo kollarım koptu
Bumah Semilk05 canım annem diyodu ki zırt pırt alma kucagına benimde hoşuma gidiyodu aman uyusun kucagımda dursun ben seviyorum sen karışma diyodum anneme ama o zaman hafifti keşke onu dinleseydim çok pişmanım
Semilk05 Bumah bende geçtim bu yollardan ikinciye o yüzden elektrikli salıncak puset vs alıp onda bırakmayı düşünüyorum 😂
Bumah 1Ali ayy cidden mi 😻 allah razı olsun içime su serptın çok aşırı kollarım ağrıyo damarların şişti artık Allah derdini sıkıntını gidersin inşallah içimi ferahlattın
1Ali Bumah ay amin inşallah canım benim ne güzel dua ettim içim ısındı🥰instada osman gönünal var onun videolarıns bak 3.ayda baş kontrolü varsa destekli oturtmaya başlayın diyor. Bende 3.ayda ufak ufak oturtuyordum o şekilde
Bumah 1Ali bi bakayım evet gelişimi gayet yerinde dün gittik kontrole ama bana şunu yap bunu yap hiç demedi sağlık ocagı benimde aklıma gelmedi sormak