Raflesya aleyyy4 Bende dün bu korkuyla doktora gittim 4-5 gün hiç hissetmedim halende hissetmiyorum çikolata da yedim soluma da yattım hiçbir şekilde hissedemedim.Çok büyük bir korkuyla gittim fakat çok şükür iyiydi harekette ediyordu ultrasonda doktorum bu haftalarda sürekli hissedemeyeceğimi normal olduğunu söyledi. Umarım bir nebze içinizi rahatlatır bu yorumum. Sağlıcakla.🌸
Raflesya aleyyy4 17+5 gibi hissetmeye başlamıştım.Bir kaç gün hissettim sonra kesildi.Şu an 19+1 ama hissetmiyorum artık dediğim gibi 5 gündür.Şu an 22 gibi başlarsın net hissetmeye diyorlar.
mucizemizibekliyoruzz aleyyy4 5 gündür neyi bekliyorsunuz ki? 1 gün bile beklememeniz gerek. Siz korkup gitmeyince hiçbir şey düzelmiyor belki şuan geç kalıyorsunuz düzelmesi için. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Bu haftalarda düzensiz hissetmek normal bişey olmamıştır muhtemelen ama 5 gün beklemekte fazla yani ne desem bilemedim.
aleyyy4 aleyyy4 ecemciik çikolata yedim meyve yedim yani tatli ne varsa yedim sol yanima uzandim yine hareket etmedi aksam acile gidecegim
ecemciik aleyyy4 uyuyordur, hiç endişe etme. Çikolata falan ye, ya da portakal suyu iç, hareketlenir. Benimki kahve içince deliriyor mesela 😅
aleyyy4 Raflesya aksam bende gidecegim doktora benimkide aniden kesildi su 5 gundur bakalim bana ne dicekler insallah bebege bisey olmamistir cok korkuyorum
esrashnn01 aleyyy4 bu haftada sürekli hareket hissetmemeniz normal ama yine de bir muayene olun isterseniz
Raflesya aleyyy4 Kötüyü düşünme nolur biliyorum elimizde değil annelik düşündürüyor en kötüyü ama ama sen güze düşün güzel olsun.Hayırla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.Hastaneye gidince bana da haber ver nolur çok merak ediyorum.Aklım sizde.Güzel haberlerle gel inşallah.
esrashnn01 aleyyy4 içinizi feraha tutun her şey yolundadır🙏🏻 olumsuz yorum ve hikayelere bakmayın onlar da psikolojik olarak etkiler sizi
tugbaustuntas aleyyy4 bende 20. Haftada 1 hafta boyunca ya 1 ya 2 kere hissetmiştim bende çok korkmuştum Allah’a şükür bişey çıkmadı normal demişti doktorum hareket ediyor sen hissetmiyorsundur demişti o günden sonra zaten hareketlendi baya tekmelerle inşallah sorun yoktur🌸
Raflesya aleyyy4 Ayy çok şükür öyle sizden haber bekledim vallahi.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥹🌸
esraezerr aleyyy4 o hafta da ben de bir gün hissedip birkaç gün hissetmiyordum bebek hareketleri 23-24. Haftadan sonra daha da düzenleniyor endişe etmeyin ❤️
Aydan95 aleyyy4 cok sukur cok sevindim adiniza🤲🏻postunuzu okudum tam nasilsiniz diye sorucaktim iyi her sey yazmissiniz. 🫶🏼
aleyyy4 Raflesya inşallah Allah razı olsun sizde inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza😊😍🥰🙏🏻. Teşekkür ederim🌸🌺