semrira Arkadaşlar ben 15 haftalığım gece ve sabahları uyandığımda kollarım bacaklarım sırtım çok kaşınıyor. Benim gibi olan oldumu? Ne kullandınız krem olarak ne iyi geldi size? Not : Egzama olmadı, avuç içi ayak altım kasınmiyor.
yurdtas semrira karın ve yanlarıma liarac krem sürüyorum kalan yerlere biooil aldım onu kullanıyorum çok kasınırsa eğer bepanthende ekliyorum bir tık rahatlatıyor ama tamamen geçmiyor duş jelini bıraktım özellikle kurutuyor gibi geliyordu duş sütü aldım nemlendiricili oda biraz iyi geldi
semrira yurdtas Valla bende bıraktım duş jeli kese kullanmıyorum. Az önce eczacımla konuştum da Excipial Lipo bunu önerdi 3 kutu yazdirabiliyormuş. İçeriği güzel dedi onu bir deneyecegim. Yaglar bende hiç bir işe yaramadı sadece göbek bölgem catlamasın diye sürüyorum ama etki sıfır :(
yurdtas semrira evet yağları kullansamda tamamen geçmiyor benimde bır tık iştee memnun kalırsanız haber verin onada bir sans vereyim 🥲 yüzüm pul pul oldu mesela benim aşırı kuru artık
semrira yurdtas Tamam eşim alıp gelecek bu akşam dener soylerim yarın:) Yüze de kullaniliyormuş zaten. İyi gelirse inşallah yazdiracaginiz zaman 3 tane yazdirabiliyorsunuz aklınızda bulunsun. İçeriği güzel inşallah ise yararda biraz hafifleriz ya.