serenss Kızlar dün beta vermiştim adete 4 gün kala… 12 çıktı düşük galiba normal mi onu da bilmiyorum. Fikri olan var mı ?
myangelson serenss önemli olan 2 günde düzenli artış olması. Aynı yerde 2 gün sonra kan ver inşallah güzel bir artış olur 🌸
Deletedmom_878 serenss canım hayırlı olsun ovülasyon testi mi kullandın nasıl değerlendirdin bu ay paylaşırsan sevinirim 😇💖
serenss buketdeniz19 fatmanurrfatma myangelson Deletedmom_878 ilkiminannesi Almirolie Seloloo jupijup sdc Kızlar hepinize çok teşekkür ederim. Çok çok sağolun inşallah dediğiniz gibi hayırlı bir gebelik olur çünkü ilkini 6 buçuk aylıkken kaybettim. Zor süreçler. Hayırlısından rabbim nasip etsin
fatmanurrfatma Çok erken yakalamış olmalısın 2 güne bir anlamlı yükselmesi gerekiyor 2 katı olmak üzere
serenss Deletedmom_878 tabi aslında stres yapmadım diyemem stresin dibini yaşıyordum yani bırakınca oluyo diyenler vardı ama böyle de oluyor demek… ovülasyon testleri kullandım pik olmak üzereyken ve pik olduğunda değerlendirdim . Yatar pozisyonda ayaklarımı basıp Belimi yukarı kaldırdım 20 saniye bekledim. Başka da bir şey yapmadım
Almirolie serenss hayırlı olsun çook sevindim 2 gün sonra tekrar kan ver iki kat artması gerekiyor önemli olan düşüklük değil düzenli artış ♥️ ben 46 ile öğrenmiştim
jupijup bence erken dönemde farketmişsiniz, Ben 0.64 ile farkettim lab.sapmasıdır diye üstünde durmadım 😹 4 gün sonra 103tü İki günde bir 370,800,1800 şeklinde artmıştı Hayırlı olsun inşallah hızlı sağlıklı bir şekilde artar
Melodike jupijup benımde 1.2 çıktı negatif yazıyor ama olabılır mı acaba daha adete 7 gün var belirtiler hamile gibi
myangelson serenss basın sağolsun bende ilk oğlumu 26+5 haftada doğum yaptım 2 gün yaşadı kaybettik. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin inşallah 🤲🏻