bsraasl Kızlar selam ikili tarama testini yapay zekaya attım sanki bir tık değer düşük gibi falan dedi ama doktorumdan haber bekliyorum. Benimde içim rahat etmedi. Ankara’da fetal dna yaptıran var mı sonuçlar ne zamanda geldi fiyatı ne kadardı
busra06busra bsraasl Henüz yaptırmadım ama yaptırmayı düşünüyorum, Ankara dayım bende. Genoks önerdi doktorum 15 bin fiyat aldım
meryys bsraasl Ben haziranda momguard a yaptırdım güney koreye gitti 2 haftada geldi 380 dolar olması lazım
Minamom_ bsraasl geçen hafta intergene yaptırdım 1 hafta da sonuç çıktı 250 dolar en geniş paneldi sanırım çok memnun kaldım 🥰
bsraasl busra06busra busra06busra banada doktorum biryer önerdi ama ben bi arkadaşımın yaptırdığından fiyat aldım 400 € dedi
meryys bsraasl Biz kaybettik kızımızı ama herseyi netti baya bir kromozoma bakmışlardi hatta iyi ki baktırdık dedik bize bebek hasta felan demislerdi kaybettikten sonra sonucu gelmişti sağlıklı gelmişti geniş bir paneldi 😔
Minamom_ bsraasl hayır burda kendi intergenin laboratuarı tüm çevrem burda yaptırdı ve çok memnun kaldı yorumlardan bakabilirsiniz bende genetik yaptırmışım gebelik öncesinde süreçleri temiz ve hızlı