sefikaratasturan Adetim 8 gündür gelmiyor . Doktor muayenede kese görmedi . Kan testim 719 çıkmış . Kasıklarım ara ara çok ağrıyor , kalp atışlarım bir anda hızlanıyor .
Sedef21 sefikaratasturan kese için 1000 leri geçmesi gerekiyor değerin henüz erken olduğu için kese görünmemiş canım
adinsmom2 sefikaratasturan kese gözükmesi için 1500-3000 olması lazım min bu da 5.5 haftaya falan denk geliyor iki günde bit beta vermeniz lazım
ekdioo Tebrik ederim canım bende betam 128 falandı öğrendiğimde keseyi yaklaşık 5 gün sonra kalp atışını keseden 10 gün sonra öğrenmiştim hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun inşallah 💕
sefikaratasturan Bugünkü kontrolde kese göründü . Ama içi boş dedi doktor , kalp atışı yok dedi . 2 hafta sonra tekrar gidecekmişim
alyoo sefikaratasturan Erken öğrenmenin en zorlu yanı beklemek olsa gerek bende ilkini 4. Haftadan önce öğrenmiştim beklemesi çok zordu insan binbir türlü senaryo üretiyor inşallah beklediğiniz sonuçları alır sağlıkla kavuşursunuz🥰
sefikaratasturan alyoo amin inşallah , gerçekten stres oluyormuş insan 🥲Rabbim herkesin yardımcısı olsun