Tazeanneadayi Sabaha karşı saat 4te suyum geldi önce az az akıntı gibi bir ıslaklık geldi sonra çoğaldı baya altımı ıslattı eşimi uyandırdım ve toparlanıp hastaneye gittik açıklığıma baktılar 2 cm nstye aldılar sancılar düzenli yatışım yapıldı ama bana ailemi göremeyeceğimi söylemediler veda bile edemedim devlet hastanesinin en kötü tarafı buydu 6 oda sancı çekenler ve doğuranlar aynı salonda ama herkesin odası tek kişilikti onların sesini duyunca biraz korku başladı bende 2 3 saatte bir açıklığıma baktılar hiç ilerleme olmadı tam 12 saat bekledik olmayınca suni sancı başlandı en az dozda ve gittikçe arttı sancılarım açıklık önce 5 cm sonra 7 cm ve 8-9 derken tam açıklık olması uzun zaman aldı sonlarına doğru belimin kemikleri kırılıyor gibi oldu böbreklerime felaket bir sancı vurdu ama bana göre en zoru ikinma kısmı oldu bebek aşağıya inmedi ben ikinmayi beceremedim çok uğraştılar kesi attılar artık olmayacak diye ameliyathaneyi arayıp sezeryan hazırlıklarına başlamalarını söylediler telefonu kapattıkları anda son bir ikinmayla oğlum dünyaya geldi benim dikişlerim atıldı biraz fazlalar malesef toplamda 27 saat sürdü dogumum
Nryseda Tazeanneadayi siz anlatırken ben yoruldum. Neyseki sağ salim almışsın. Allah analı babalı büyütsün
Ssseval Tazeanneadayi gözün aydın olmul valla zor bir süreç geçirmişsin dikişlerin toparlanır umarım. En önemli konu ıkınma biz bu kpnuda hiç bişey bilmiyoruz doğru yönlendirilmiyoruzda ondan bukadar dikiş oluyo😕 sağlıklı güzel günlerin olsun bebeğinle☺️
baharayazz Tazeanneadayi sancı odasında bu zorlu süreci tek basına geçirmen gerçekten senin için zor olmustur Canım . Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin gözün aydın 😊
Tazeanneadayi Ssseval amin sağolun 😊 evet ikinma kismi gercekten zorluyor bir hafta oldu otururken canım baya yanıyor
Tazeanneadayi baharayazz devlet hastanesinin tek kötü tarafı bu oldu o yalnızlık hissi psikolojik olarak mahvetti beni tek başına bagiranlari sancı çekenleri duymak oldukça kötüydü
Ssseval Tazeanneadayi bende ilk doğumumda dikişlerimden zorlanmıştım epidural aldığım için ıkınamadım rahat hissetmedim ebe bastırdı bebek sıkıntıya girmesin diye, dikişlerden zorlandım . Bu sefer epidural almıcam kimisinde ağrı kesmez, bende fazla kesti😂
Tazeanneadayi Ssseval bende epidural istiyordum ama devlette yoktu bazilarida cok memnun kalıyor epiduralden
Ssseval Tazeanneadayi bende hiç ağrı hissetmedim ama doğum anıda ıkınmaya kadar hissetmedim fazla ağrısız oldu benim ki😂 yapımla alakalı sanırım bana fazla yaradı
Tazeanneadayi Ssseval benim son saatlere kadar dayanilirdi ama son saatlerde o bel ağrısı fenaydi bide ikinma anı çok zordu çıkmadı o kadar ikinmama rağmen
Elikkk Kizlar bende devlet hastanesinde dogum yapacağım ilk doğumun olacak süreci pek bilmiyorum ama sırf tek başına kalmak yüzünden evde tüm sancımi çekmeye calısıcam hastane 10 dk arabayla zaten evde sıcak duş alıp plates topunda zıplamayi sancılarımı yönetmeye calısıcam ama bakalım daha önce yaşadığım birşey olmadığı için umarım planladigim gibi olur
Tazeanneadayi Elikkk suyunuz gelirse hemen gidin ama enfeksiyon riski oluyor antibiyotik baslatiyorlar
BeyzZaA Elikkk aynısını yapmayı düşünüyorum inşallah süreç istediğimiz gibi ilerlerde sağ salim alırız evlatlarımızı kollarımıza