deletedmom43191 Artık hunileri kafama taktım geziyorum geceleri uyumuyo bu kız 11 de uyutuyorum gece saat başı uyanıyor bazen 1 saat içinde 3 sefer uyanıyo artık vücudum cok yorgun karnını duyuruyorum altını değiştiriyorum emziriyorum suyunu verip oyle besigine koyuyorum ama yokk uyumuyoo 😔😔 bebegi boyle olan varmı artik vücudum bitti cok yorgunum 1 gun deliksiz uyusam yine bana yetmez 😪😪😪
Fatma_furkan1996 deletedmom43191 belki bir yeri ağrıyordur canım ondan dolayı huzursuz olabilir sen bi takip et yine gün içinde de öyle mi
Bezelye1 deletedmom43191 bizim kız 7 aylık biz 7 aydır öyleyiz uyutuyorum yatırıyorum odadan çıkıp diğer odaya gidene kadar uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen sabahlıyoruz
Deleted33000 deletedmom43191 canım o uykusuzluk bebek için de iyi olmaz gelişimi açısından peki doktora götürdün mü ben bı bitkisel ilaç kullanıyordum çok rahat uyuyordu bu atak döneminde kullanmak istersen adını verebilirim yada bı ağrı kesici ver gece yatacaginda belki bı yeri agriyordur diş yerleri gibi
myangelson deletedmom43191 bu ayda atak var. 41-46 hafta yedinci büyüme atağı. Ondan böyledir. Bizim de uykular asiri bozuldu gündüz doğru düzgün uyumuyor gece sürekli uyanıyor mama veriyorum içmiyor 5 dk sonra mama için ağlıyor
deletedmom43191 myangelson benimki aglamiyo sadece hep uyanık kalmak istiyo karnımda da geceleri uyumazdi zaten
deletedmom43191 Deleted33000 verdim canim verdim hatta dün akşam verip oyle uyuttum sabaha kadar hic uyumadi 😅😅😅 bugun yine 2 3 saat uykumuz var
Glhayat_54 deletedmom43191 ağlaması yoksa ozmn huyu öyledir yada evde ses varsa uyanık kardeşler varsa onların yanına gitmekte isteyebilir.. Bazı bebekler gece kalkıp oyun ister. cok şükür benim öyle bebeğim olmadı hiç.. Saat başı uyansada emmek için uyanırdı gözü kapalı olurdu ,emer tekrar uyurdu bu bile yoruyorken gece kalkıp uyanık olması oyun istemesi dahada zor Allah kolaylık versin size..
myangelson deletedmom43191 ağlama yoksa uykuyu sevmiyor huysuz demek ki çünkü bir yerkeri ağrısa ağlar. Ama ataktan da olabilir dediğim gibi gündüz benim oğlum da hep uyanık olmak istiyor ağlamak yok ama huysuz memnuniyetsiz. Geçen gece 12 buçukta bir uyandı 3 bucuga kadar oyun oynadı 🥴
Deleted33000 deletedmom43191 bak özelden resim attım sana kuzum biraz pahalı ama bence hakediyor parasini
Glhayat_54 Bi sürü sebep olabilir diş ,gaz ,rüya görme, yatağını yadırgama, atak haftası, sizinle beraber uyumak istemesi.. Anne sütü emen cocuk genelde daha fazla uyanır sizi emzik niyetine kullanır.
G-k deletedmom43191 oda sıcaklığını beğenmiyor olabilir, diş çıkarıyor olabilir, gazı olabilir. Harici rezene çayı yapıp biraz içirrbilirsiniz hem gazı için rahatlar hem uyku için.