serenss Tortilla çizginin yorumu size kalmış hanımefendi ben onu mu dedim umut mu ver dedim ister kuruma de ister buhar de … ister hemen çıkmadı olmaz de… bence çok belli herkes görmüş bir tek siz görmemişsiniz çizgi bu kadar kişiden o yüzden sorayım dedim 😂😂😂
Tortilla serenss goremedim pembe cigi degıl o hala fıkrımın arkasındayım. Gulucuk koyunca komık olmuyorsunuz soyleym❤️ size ne yorumumdan işte yıne aynı seye cıkıyor
selenhuseyin Cimcime30 kuruma çizgisi bu test yaptığın zaman 5 dakika takip et 5 dk içerisinde çıkarsa bil ki var ama şuanlık yok gibi duruyor, tekrar yapınca paylaş bizimle ona göre yorumlayalım canım, hakkında hayırlısı olsun🙏🏻
aysnrx Cimcime30 ilk testler de çizgi var durdukça koyulaşmış awox da pozitif durdukça daha koyulaşıyor benim de böyle oldu bence kan verin
aysnrx Cimcime30 Bak bu benim testim üstteki ilk 5 dk alttaki yarım saat sonra falan durdukça netleşti
adatuna Cimcime30 26sı çatlamaydı dimi canım negatif yazıyorum sana da hep ama olsa daha koyu olurdu :(
Cimcime30 edanursk test hala gölge doktora geldım baktı kan verdım Endometrıyum kalınlığı 19 mm cıktı