Betul29 Kızlar sma markasının malum olaylarından dolayı hipp markasına geçiş yaptım 2 gündür onu kullanıyorum ama sanki bebeğimde kusma yaptı gibi, alışma süreci olduğu için olabilir mi böyle yaşayanlar oldu mu Ne kadar süre deneyip gözlem yapmalıyım sizce🥹
myangelson Betul29 hipp bizde de kusma yapmıştı degistirdik sma comfort almistik. 5. Aydan sonra da optiproya gecmistik. Şimdi 2 kutu daha var elimde 2 numara optipro onlar bitince ya yeni çıkan mamamil ya da Bebelc alacağım. Araştırıyorum şuan. Hipp combiotic mi kullandığınız? Kokusu nasıl biz hipp kullanırken ilk bir kac kutuda sıkıntı olmadı ama sonraki mamalarda aşırı yoğun bir kötü koku vardı ölü balık kokusu gibi. Çocuk da bundan kusuyormus herhalde dedik. Moralim bozulmuştu nasıl mama vermişiz çocuğa diye.
Glhayat_54 Betul29 normal yaptığınızdan biraz daha az yapın miktarını bide öyle verin yine kusma oluyorsa değişin mamayı.. Bildiğim kadaryla SMA’nın bazı kodlu olanlarında sıkıntı varmış sizde şikayet yoksa değişim yapmayn mamayı.
Betul29 Glhayat_54 evet daha az vermeyi düşünüyorum Maalesef o kodlu olanlardandı elimdeki tüm mamalar ve artık o mamayı tercih edemem🥺
Betul29 Betul29 öyle buram buram kokmuyor ama balık yağı kokusu gibi bir kokusu var onun kokusu öyleymiş
myangelson Betul29 hippten sma geçince süt kokuyor resmen dedik 🤦🏻♀️ o yüzden hipp e sıcak bakmıyoruz hiç ölü balık gibi kokuyor ağır kokusu vardı
myangelson Betul29 hayır ya daha önce bir iki kutu kullandık kokusu rahatsız etmedi hiç sonra iki kutu daha kullandık biri kokuyordu başta böyle miydi acaba diye ikilemde kaldım ikinci kutuyu aldık o da çok kötü kokuyordu. Mamaların renginde bile değişim vardı yanlış hatırlamıyorsam kokmayan mamalar daha sariydi kokanlar beyaza dönmüştü rengi veya tam tersi olabilir ama hem renk hem koku farkı vardı baya. Skt si de geçmemişti