Sumhanim Kızlar merhaba, Soru başlıkta? Defne mi Beren mi? İkizler burcu olacak. Bu isimle ikizler burcu tanıdığınız varsa yorumlarınızı alırım 🤗
azlp Sumhanim ilk hamile oldugumu öğrendiğimde kız üzerine yoğunlaşıp beren ismine karar vermiştik ama oğluşum olacak sağlıkla gelsinler
Cansuuuucan Sumhanim bende beren ve deren arasında kalıp Deren ismine karar verdim numerolojik olarak isim soyisim analizi yaptım ve Deren bize daha uygun çıktı 😅 ama bence beren ismide güzel 🥰
portakalrecelim Sumhanim Ben de Ayla,Beren,Deren çok gittim geldim ama Deren🩷 size de ikisi arasından Beren için oy verdim ☺️
Cansuuuucan portakalrecelim yaaa sağlıkla gelsinler inşallh minik kuşlar 😍😍 siz çevrenize söylediğinizde nasıl tepkiler alıyosunuz. Ben söylediğimde hıııımmm falan diyor herkes garipsiyolar ama bi iki kere söyledikten sonra aslında hoş ya falan diyolar 😂 ama benim çok içime sindi ❤️
1ogrencianne Sumhanim benim de kıza benzetti doktor, ikizler burcu olacak Allah nasip ederse. Ben de betül, nihan, beren, beray isimlerini beğeniyorum 🙂
portakalrecelim Cansuuuucan Yaaa ben daha pozitif yorumlar alıyorum sanırım, bu arada kesinlikle beğenmediğini surat ifadesinden bile anladığım insanlar oluyor ama zaten en bilinen isimleri bile duysalar beğenmeyen çıkıyor 😂 önemli olan bizim beğenmemiz ya.. Akarsu ve doğal su akıntısı gibi anlamları da var akış ve hayat enerjisi de yüksek bir isim. Ben sevdim🥰