Çok şükür 2018 yılında doğum yaptım ilk hamileliğim o kadar sıkıntıya rağmen sorunsu geçti ( kaynanmla oturuyordum ve hergün trtısma sorun ) neyse sonra evimizi falan ayırdık ilk doğum normal ve gününde oldu . Daha sonra oğlum 2 yaşındayken çok ağır covit geçirdim iğneler kullandım meğer hamileymisim 16 haftda kalbi durdu hiç bir sebep yokken dah sonra olabilir dediler 1 sene bekledim sonra 9 haftalık boş gebelik oldu onu evde kendim düşürdüm bundan sonra gelen bebek cok saglıklı olur dediler tekrar hamile kaldım yine 17 haftda kalbi durdu hiç bir sorun yokken sonra genetik teste yönlendirdi yapılması gereken bütün testler yapıldı bu arada bebeklerde patalojiye gitti hiç birinde sorun çıkmadı. Daha sonra iki gen heterozigot mutant cıktı son kaybımda kan sulandırıcı kullandım 6 haftalıkken başladık 21 e kadar herşey yolundaydı detaylıda bebegi besleyen damarlarda direnö çıktı sonra gelişim geriliği yüksek tansiyon ve 26 da acil sezeryan oldum bebeğimi kaybettim . Şimdi 1 sene geçti ben bu arada bütün bölümlere gittim ( dahiliye, kardiyolıji, nefroloji, hematoloji, perinatoloji ) ve bende hiç bir sorun cıkmadı . Çok istiyorum bir kez daha anne olmak yani bir sorun olmadığı içinmi bilmiyorum cesaretim var ama yine aynısı olurmu diye endişeliyim benim gibi olan varmı bana moral verin nolur 😭😭😭😭