ay_isigix Kızlar nstden önce tansiyon ölçümü yapıyor hemşireler sonra nstye gönderiyorlar sonra da doktora ama herkes ayrı bişey diyor siz önce hangisini yapıyorsunuz her gittiğimde farklı yönlendiriyorlar
yagmurandrmk ay_isigix nerdesiniz bilmiyorum ama hiç tansiyon kilo takibi için gitmedim 😅 sadece doktora gittim ve geldim üste çıksın belki birileri bilgi verir
anneoluyorummm103 ay_isigix ben ilk doktorun odasına giriyordum orada tansiyon ve bebeğe bakıp sonrada nst gönderiyorlardı
ay_isigix yagmurandrmk valla bende anlamadım her gittiğimde biri hanya diyor biri Konya kafamı karıştırıyorlar tansiyon kilo ölçümü yapıyorlar
ay_isigix lleylaa45 burda farklı biri diyor önce nst diğeri diyor önce tansiyon ölçülecek oyuncak ettiler valla
yagmurandrmk ay_isigix kendim evde zaten bakıyorum o yüzden hastanede gerek görmedim boşa zaman kaybı gibi geldi 😅 bide orda sıra beklemekle uğraşamam doktor için zaten bekliyoruz bebek iyi anne iyi sıra bekledikçe sinirlenip geriliyorum o yüzden hiç gitmedim ve 31+4 üm 🫣
Papatya05_ yagmurandrmk canım ilk gebeliğimde 36. Haftada girmiştim nstye Artık her nst girdiğinizde bi rutin bu hemşire tansiyon bakar nst ebe bağlar ilk olarakta doktorunuz muayene eder bilemiyorum devlette işleyiş nedir özel bunu son haftalarda yapıyor
Cinarsaitinannesi ay_isigix ben ilk tansiyon kilo sonra nst ye gidiyorum doktorun yanına gidince zaten o da bir nst bakalım diyor tekrar nstye gidip doktora sonuç göstermek için beklemek istemiyorum doktorun yanına gidince nstyi de veriyorum yorumlayıp tamam şu haftada geri gel diyor
Eymenveben ay_isigix doktor odasında bebeğe bakılıp tansiyon ve kilo ölçülüp nst ye gönderiyor 15 20 dk sürüyor nst sonuç kağıdını doktora veriyordum tamam iyi diyordu bitiyordu iş.
Busranur_mnts ay_isigix çam sakuraya gidiyorum 34 haftayım daha nstye girmedim ama muayeneden önce tansiyon ölçülüyor sonra doktora gidiyoruz kapıda görüştüğüm gebeler doktordan sonra nstye gittiklerini söylediler sonra sonuca bakıyormuş doktor
mavikalpvemavikalp ay_isigix doktor randevu kaydımı açtırıyorum sonra nstye gidiyorum orda kilo ve tansiyon bakıyolar nst kağıdına yazıyolar sonra doktorun yanına gidiyorum devlette böyle
yagmurandrmk Papatya05_ devlette 32′den sonra yapıyorlar diye biliyorum ama yarın gideceğim 32. haftadayım öğrenmiş olurum teşekkür ederim ♥️
Senacanblt_ ay_isigix ben önce doktorun odasına giriyorum orda hemşireler tansiyon da ölçüyor sonra nst ye yönlendiriyor
Papatya05_ ay_isigix doktorun yanına gidiyorum kontrolumu oluyorum hemşire tansiyon ölçüyor Sonra nst odasına gidiyoruz oğlumda böyle olmuştu daha bu gebeliğimde gitmedim 34+1 haftaya gideceğim o zaman girebilirim muhtemelen