Kelebekkkk34 LadyX evet canım ben de öyleyim sıkılıp bırakıyorum sonra bişey yapmadığım için tekrar sıkılıyorum 😂 öyle değişik bi döngü
demirrleydi_ LadyX bende bu yıl hiç yapamadım oğluma bir yelek bir battaniye ve patik ördüm kızıma iki elbise ördüm başkada bişey yapmadım kızıma zamanında çok şey ördüm salopetlerden tut kürklere kadar bir ara örüp satışını yapayım dedim ama insanlar beleş peşindeymiş onu anladım kızıma ördüğüm ve küçülen şeyleri istiyolardı ver biz giydirilerim bebeğimize diye 🙄 bunları ördüm sadece
demirrleydi_ orgunaryus ellerine sağlık çok güzel olmuş çok şeker olmuş güzel günlerde giysin prenses🥰
anonim51 LadyX amigurumi bebek örmek için hangi ip ve hangi malzemeler lazım lütfen destek kızıma örmek istiyorum
demirrleydi_ anonim51 onun ayrı ipleri var üstünde yazar zaten amigurumi ipi diye tığ lazım göz lazım ama gözleri iplede yapabilirsin boynu sabit dursun diye ince bir tel ya da ince bir boru koyanlarda var eğer boyunlu bir bebek olursa
anonim51 demirrleydi_ çok teşekkür ederim yarın alıp başlayacağım şimdi gitmeyi çok istiyorum ama kar yağıyor çok soğuk
demirrleydi_ anonim51 rica ederim şimdiden eline sağlık ♥️ YouTube de yapım videoları var ordan destek alabilirsin