cicekbahcesi_ 3 gündür hastanedeyim sancı var açıklık yok ama bugün tekrar baktı 17 mm olmuş rahim ağzı dedi yine de taburcu olmayı istedim
vanilya_kokusu_ cicekbahcesi_ kaç haftalık sin 🥺 benimki de kısalmış çok korkuyorum heran bişey olacak diye of☹️24 Aralık’ta 25 mm çıktı vajinal fitil kulaniyrum 12 ocakta kontrolum var
Cansuuert cicekbahcesi_ bende 33+3 üm serklajliyim rahim ağzı 6mm nstde de sancim çıktı bakalım ne zaman doğumum baslar
vanilya_kokusu_ cicekbahcesi_ Allah’ım nasıl bir şans bilmiyorum senin haftan yine iyi biraz 35 e gelirisn belki benim 28+3 daha 😓
berna_cyhn vanilya_kokusu_ kanamanız var mı? Bende 28+2 haftalık hamileyim uzunluk normal ama açılma olduğu söylendi doktorum fitil başlattı sabah akşam ve bol bol dinlen dedi korkmayın stres yapmayın inşallah 30. Haftaya sağ Salim şekilde geleceğiz 🙏🏻
cicekbahcesi_ vanilya_kokusu_ inşallah sağlıkla kucağımıza alırız 33 de erken bir hafta ne kadar anne karnında dursa o kadar iyi çünkü
vanilya_kokusu_ berna_cyhn hayır kanama hiç yok çok şükür ama arada kasılma oluyor geçiyor ama çok korkuyorum pazartesi kontrilum var Allah’ım biran önce gelsin diyorum
vanilya_kokusu_ cicekbahcesi_ evet erken valla minicik oluyorlar🥺 Allah’ım yardımcımız olsun İnşallah
Aydan95 cicekbahcesi_ haftaniz iyi merak etmeyin. Dinlenin bol tuvalet harici ayaga kalkmayin. Vajinal fitil yazdi mi doktorunuz?
cicekbahcesi_ Aydan95 yok fitil ilaç gibi şeyler yazmadı bol su iç dedi tuvalet dışında kalkmıyorum ayağa da