tomurcukannesi Fatmaykt ben mozart dahil her türlü müziği dinlettim hamileyken hepsinde kıpır kıpırdı doğduğundan beride piyano ve keman dinletiyorum uyuturken çok seviyo😍
Gulsah7171 Beyzan bilimsel bir araştırma varmış mozart senfonilerinin desibeli düşük olduğu için anne karnındaki bebekleri sakinleştirip zeka gelişime katkı sağlıyormuş hatta yurtdışında bazı kliniklerde muayene sırasında mozart senfonileri dinletilirmiş 😊
hunilimom Fatmaykt Sürekli Ankara havası dinletmeme rağmen çok sakin bir bebek sabah ve akşam harket ediyor 😃😃 hoşuna gidiyor galiba ankara havasi
031965 Benim kız annesi 2000 ve 90lar pop çok sevdiği için hakan pekerden ismail yk ya babutsa dan laraya dinliyor 😄 yabancı da dinliyo rap de iş işten geçmediyse bi ara mozart dinleteyim 😂
Refref Ben hergün bir cüz dinletiyorum bebeğime böylelikle dinleyerek bi hatim yapmış olacak inşallah 🙂 Belki hatim bitince klasik müzik de dinleriz🤗
Bebebebe anniskom neden linç yiceksin ki. Bende kuran dinletiyorum. Mevlan kurtish çok güzel okuyo süreleri. Benim içimde huzur doluyo iyi oluyo yani.
Birkedibirbebek Fatmaykt ne güzel bir konu açmışsınız çok merak ediyordum☺️ Kaçıncı haftada başladınız dinletmeye biz 13 haftalığız şuan da ☺️
Guzel_ailem Birkedibirbebek az önce youtubeden açtıö kaan kocatepeyi dinledim bebeğe muzik dinletmeyin telefonu karnınızın üzerine koyupta.. O zaman bebek çok hareket ediyor ama korktuğundan.. Sakın böyle şeyler yapmayın diyor
Askkokuluyavrum Birkedibirbebek 25. Haftadan sonraymış ama ben suan bile dinletiyorum yanı kendim dinliyorum ama onunda tepki verdiğini düşünüyorum 😂😂
Fatmaykt Birkedibirbebek dış sesleri 25. Haftadan sonra duyuyor diye biliyorum ama tam da emin değilim 25 den sonra başlamıştım ben canım 😊