gunesimekardes Kizlar 33+1 deyim simdi dus aldim ustumu kurularken vajinamdan sicak bi su gibi bisry akti bacaklarima. Baya su kivaminda seffaf. Kontrol ettim idrar da degil. Su gelmesi boyle bisey mi? Oyle aman aman cok bir su da degildi anlamadim hic bisey
sunbloom123 gunesimekardes canım gidebiliyorsan bir doktora acile felan git sızıntı şeklinde de gelebiliyormuş ve farklı diyorsun suyunda olabilir baktırmakta fayda var nolur nolmaz
birdirbir1 gunesimekardes benimde 35 haftamda gelmişti direk doktora gittik suyumu kontrol etti normal gözüküyor dedi sonra bi test yapıldı bana gelen amniyon sıvısı mı diye değilmiş idrar tahlili yapıldı aşırı derece de enfeksiyonum çıkmıştı ama o kadar şeffaf kokusuzdu ki çok şaşırmıştım yani bir süre antibiyotik kullandım azalsın diye enfeksiyon s
Havin49_ gunesimekardes benim bi sefer sıcacık kanlı geldi tam 1 haftadır da sızıntı şeklinde devam ediyor mutlaka git test yapıyorlar şu mu diye
gunesimekardes sunbloom123 sabah chapgbt ye sordum o da pek iyi seyler demedi o saatte doktora mesaj attum hemen gordu gel dedi sagolsun. Bir de ev tasiyorum ancak gelebildim hastaneye bekliyoruz bakalim
gunesimekardes sunbloom123 cok sagolun☺️ siz de rahat olun bebisi de kendinize strese sokmayin yasam sinirjni da gectik cok sukur 🙏
sunbloom123 gunesimekardes ayy evet bu haftadan sonra çok daha rahat olun deniliyor inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi 😍🤗🤲
gunesimekardes birdirbir1 ayyy enfeksiyon degildir insallah. Peki o sivi disinda bir belirti var miydi halsizlik yorgunluk?
kaplanseren gunesimekardes benim de 28de iç çamaşırımı değiştirirken vajinamdan 3-4 damla su damladığını gördüm. Bildiğiniz suydu yani. Ne koku ne kıvam vardı. Sızıntı var zannedip hemen doktora gitmiştim. Meğersem enfeksiyona bağlı akıntım olmuş, fitil kullandım. 🥲
Ulkumom gunesimekardes evet suya benziyor sanki. Doktora gidin bence o hemen anlıyor su gelişi var mı diye.
salihagl gunesimekardes ileri haftalarda günlük akıntı yoğun ve şeffaf olabiliyormuş ben de çok endişe etmiştim hep normal dediler.. su gelişi olduğunu sanmıyorum o yüzden