Busra_busbus Asklim ama 41 hafta sonrası riskli diye biliyorum yine doktora danışın bence çünkü beim bebem de biraz 💩 lu doğmuştu 😀
Asklim Busra_busbus ilk çocuğumda suni aldm açılma olmayınca sezeryan olmstm dayanamayıp sezeryan olurum diye korkuyorum
Busra_busbus Asklim yok yok korkma doğurursun yarın bence sürekli sümmes sebila yesserahu zikrini çek ben bunu ve meryem ana otunu yapmıştım
Asklim Busra_busbus gittim doktora salı günü yatışımı yapılacak alttan uyarı verdi bakalım bugün olmazsa salı günü yatışımı olacak Allah’ın bir avazda kurtarsın sancılar çok mu dayanılmaz oluyor
Busra_busbus Asklim hadi inşallah acı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor valla benim bel kırılıyodu sanki ama ciddi anlamda çocuk çıkınca tüm acılar geçiyor mucize gibi bişey
olmazsa Asklim merhaba doğumunuz nasıl geçti hastane nasıl doktorları nasıldı acaba bilgi verir misiniz
Twobabiess Asklim Merhaba, geçmiş olsun sağlıkla büyütün bebişinizi 🥰 Hastane, doktor ve süreçle ilgili deneyiminiz nasıldı memnun kaldınız mı?
olmazsa Asklim odalar kaç kişilik peki ya kusura bakmayın bende haftaya gün almak için gideceğim merak ettim
edaece21 Asklim cok gecmiş olsun kat hemşirleri nasıldı ilgileniyormı ve ikramları varmı kahvaltı yemekleri nasıl