Brvn_pkmm Herkese merhaba 18 haftalık hamileyim bel ağrısı çok çekiyorum bu yüzden eczaneden kas gevşetici krem aldım belim için kullanıyim mi kullanmiyim mi
annekiz6141 Brvn_pkmm kullanmadım ama kızımda göğüs kafesim col ağrıyordu en son at kestanesı kullanmıstım dayanamayıp.. Sıcak havlı koyun rahatlatır sızıde 🥺 gecmıs olsun ❤
nursenasu27 Brvn_pkmm her kremi kullanamazsın canım tek bir krem var sadece o onuda ben sürekli kullanıyorum doktorum vermişti hatta benimde kalça kemiğim de iltihaplı romatizma var her kremi sakın kullanma
Brvn_pkmm nursenasu27 nursenasu27 kullanma talimatını da sadece hamileliğin ilk ve son 3 ayında kullanılmasını tavsiye edilmiyor benim 4. Ayım bitmek üzere
nursenasu27 Brvn_pkmm voltaren jel bunu kullandım canım sürekli doktorum yazmıştı zaten bittikçe sağlık ocağına gidip yazdırıyordum 30. haftadan sonra ağrılarım çoğalınca farklı bi kreme geçtik hatta kremin uyuşturucu spreyini de verdi
Brvn_pkmm 16 ocakta randevum var ama ben gerçekten bel ağrısından eğilemiyorum bile ve daha cinsiyeti de bilmiyorum bizim minnik kendini göstermiyor 🫣🤭
miniginannesi__ Brvn_pkmm bugün öğrenirsin inşallah, en son kaçta gittin de göstermemişti bende haftaya 17 olduğumda gideceğimm