ay0 29+1 günlük gebeyim 1 2 haftadır çok sancım oluyor kasıklarım da kaburgalarım da bu normal mi acaba bebek çok hareketli acaba o mu sancı yapıyor karnım sertleşiyor bir anda nefes alamıyorum 🥺 baş aşağı dönmüş erken doğum olur diye korkuyorum
miros3200 ay0 yok olabilitr rahim genislemeeye calisiyor bu haftalardaa kasilmaalar plabilir. bende suan 31 haftaligim cok kptu sanci girip cikiyor bide bel agrisi
Narina123 ay0 bende 29+3 teyim benim de bu hafta sancı gibi birşey başladı . Sırt ağrısı hafif karın ağrısı kasık ağrısı ,nefes alamama gibi
Senacanblt_ ay0 benim 28. Haftadan beri baş aşağı şuan 38. Haftaya girmek üzereyim merak etme erken doğmaz sadece ben normalden biraz daha dikkat ettim hareketlerime nolur nolmaz diye
ay0 miros3200 ay evet kasılma gibi sancı kasıklarım patlayack gibi oluyor bel ağrısından çok nefes alamıyorum hiç kaburgama mideme çok sert vuruyor ve kaburgalarım batıyor 🥺 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
miros3200 ay0 ilk kizimda bas asagiydi ayaklari kaburgamaa batardi agri girip cikar. bu hamileligimde göt ustu bebek ayaklarini asagiyaa batiriyor cok kotu bel agrisindan duramiyorum yaa. sagliklaa gelsinler.
ay0 Narina123 şu an kontrolden çıktım doktor korkacagin bir şey yok ağrın olur kasılman olur sancin olur karnın sertleşir gayet normal dedi devamlı olmadıkça korkma dedi rahatladım kötü bir şey yokmuş
ay0 Senacanblt_ evet bende dikkat ediyorum ev falan bile süpürmüyorum 1 kaç kere yaptım sancidan ve kasilmadan uyuyamadım eşim yardımcı oluyor fazla eğilip kalkmamaya çalışıyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Senacanblt_ ay0 en güzelini yapıyorsun bence eş desteği de çok önemli bence sağlıkla vaktinde gelsin minikler ❤️
hrycky Merhaba bende 29 haftalık hamileyim ama benim bebek 27 haftasında baş aşağıya dönmüştü şuan 29 ama ilk karın sertleşmesiyle gelip alt karında bir ağrı oluyor sonra geciyor normal mi acaba ilk gebeliğim ne olursa endişelenmem gerekiyor acaba