azrayalin Kızlar merhabalar 🌸 Benim bebeklerim genelde 40 haftada doğdu ama kiloları 2600–2800 civarında oldu. Bu gebeliğimde de plasentada biraz direnç çıktı, bebek haftasına göre az geriden geliyor. Gece yatmadan önce içilebilecek, smoothie tarzı, kilo alımına destek olacak tarifleriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim 🙏 Denemek istiyorum.🤍 Tecrübesi olanlar yazarsa çok mutlu olurum.
aprilbaby azrayalin merhaba muz süt bal ceviz tahin içecek haline getirip içebilirsiniz arkadaşıma baya faydası olmuştu
Mapiamapia azrayalin kaşar peyniri yiyin benim bebegimde geriden geliyordu 2 haftadır kaşar peyniri yiyorum kahvaltıda 2 haftadır toparladi
burcuo azrayalin Kaşar peyniri, avokado, ceviz, tahin gibi şeyler bebeğe kilo yapıyor. Gece içmeniz size kilo yapar maalesef, saatleri dengeli ayarlamakta fayda var. Hem de gece rahatsız edebilir. İki çocuğumda da genelde böyle beslenmiştim, kiloları haftalarına uyumluydu.
dgngr azrayalin nar, ev yapımı yoğurt, köy soğanı, yeşil soğan, turp, prasa, süt ve süt ürünleri bence aldırır.
azrayalin Kaşar peynirinden tiksindim malesef. 😪Tüketemiyorum, onun yerine ezine peyniri yiyorum. Birazda tuzlu olduğu için midemi de bastırıyor.
bilgedenizokaribal azrayalin tahin muz ceviz bal karışımı, avokado, kırmızı et ve balık eti, çiğ badem fındık kabak çekirdeği, kefir, yoğurt, yumurta, elma havuç direkt bebeğe kilo aldıran yiyecekler