akyuzbebek Dün magnezyum almaya başladım bugün de içtim akşamüstü. Akşam çok fena ishal oldum. Çocuk için sakıncalı mıdır ve magnezyumdan olabilir mi diye düşünüyorum. Yaşayan var mı bu durumu magnezyum kullanıp ishal olan
burcuo akyuzbebek Bende böyle bir etkisi olmadı. Yiyip içtiğiniz şeyleri takip edebilirsiniz, başkasına da aynı etkiyi yapıyor mu acaba? Geçmiş olsun
sunbloom123 akyuzbebek evet canım magnezyum yapabilir aç karnına içtiysen veya miden hassassa özellikle bende ilk kullanımda biraz yapmıştı ama sonrasında yaşamadım ishalin sürekli ve şiddetli ise sende halsizlik yaparsa doktora gitmeni öneririm birde hangi marka kullanıyorsun
Ayseguls_baby akyuzbebek evet magnezyum ishal yapıyor bende de yapmıştı hamilelikte zamanla alışınca tuvalete çıkarıyor sadece
elif457_ bazı magnezyum takviyeleri yapıyo ben mesela magosit kullanıyorum ilk başladığımda yaptı ama vücut alışınca normale dönüyor bol su için
kayrosmom Ayy evett bende diyorum kan ilacı kabız yapardı bu ara neden ishalim acaba bende yeni magnezyuma baslamıstımm
akyuzbebek kayrosmom vallahi ben de sürekli kabız biriyim demir de iyice öyle yaptı çok şaşırdım böyle olunca aklıma ilk magnezyum geldi ikinci günüm bugün içtiğim