tuba_grz Arkadaşlar akıntım var ve özele gittim bugün enfeksiyondan dolayı dedi amaa bu durumu 5 aydır yaşıyorum bundan dolayı çocuk olmayabilir dedi yaşayan var mıııuı
bkb35 tuba_grz evet canım olmayabilir ki olmasın da önce enfeksiyon tedavini gör öyle hamile kal. Ben enfeksiyon yüzünden bebeğimi kaybettim çünkü çok zor. En başında önlemini al böyle bir şey yaşama. Doktor fitil verir antibiyotik verir geçer inşallah
Busraaaakkk tuba_grz Enfeksiyon gebelikte de çok zararlı zaten canım önce bu sorunu çözmeye çalış derim bu nedenle bile hamile kalamıyor olabilirsin
aysezgi tuba_grz Kronikleştiyse eğer uzun süreli bir tedavi planlanıyor. Sizin de yapmanız gerekenler var. Hatta eşiniz de taşıyıcı olabilir bu durumda. Erkeklerde belirti vermiyor ama taşıyıcı olabiliyorlar. Bu konuyla ilgili tecrübe edinmiş bir doktor bulmaya çalışın isterseniz. Uzun bir süre çünkü 5 ay.
tuba_grz bkb35 yaa işte 5 aydır bununla uğraşıyorum defalarca gittim fitil kullandım hap kullandım ama hiç bir şekilde fayda göremedim hiç geçmiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim artık akıl verin banaaa 😳😳
bkb35 tuba_grz yaa benim de geçmiyor işte çaresini bilsem keşke 😔 cranberry önerdiler. Şimdi yine hamileyim kuru dut çayı içiyorum arada bir. Bir de kızılcık pekmezi yiyorum ama bilmiyorum ne olacak
tuba_grz bkb35 peki hamile kalmadan öncede var mıydı bu durum hani hamile kalmayınca etkiliyor ya yoksa hamile kalfıktan Sonra mı oldu
tuba_grz aysezgi evet öyle malesef dediğiniz gibi olabilir amaaa işte özeller çok pahalı bir daha gitmeyi düşünmüyorum devlette de bi çözüm bulamıyorlar
aysezgi tuba_grz Siz ısrarcı olun. İlgilenmenleri lazım. Geçmediyse geçmedi diyip bir daha gidin belki yönlendirme yaparlar. Enfeksiyon gebelikte gerçekten zor ve tedavi edilmesi gereken bir süreç. Gebelikte bağışıklık da düştüğü için daha da yatkın hale geliyor vücut. Hamile kalmadan mutlaka tedavi ettirin derim.
bkb35 tuba_grz hayır yoktu hamilelikte çıktı sonra bebeğimi kaybettim. Tedavi gördüm düzelmişti şimdi yine hamile kaldım yine tekrarladı enfeksiyon
anne2535 Bende de başladı,tedavi oldum fitil falan verdi. Sonra gebeliği etkileyecek şekilde yoğunluk yok dedi. Hamile kaldım,5. Ayım. Enfeksiyon devam ediyor. Ve özellikle ilişkiden sonra alt bölgem kızarıyo kocaman olıyo sanki.Bende doğal çare arıyorum