didemad Kızlar sizde de oldu mu sol kalçamda bir nokta ağrıyor tam bel ile kalça birleşiminin olduğ yerlerde bir yer 4 haftalık hamileyim dokununca üstüne yatınca falan
nilperab didemad cnm 9 haftalık hamileyim.İlk hamileliğimde olmamıştı.Sol kalçamda bacağımda ve ayak altında ağrı var.Sanki saatlerce ayakta durmuşum gibi tabanım sızlıyor benimde
didemad Elovee ben daha kontrole gitmedim kese gözükmez diye 6 hafta olmayı bekliyorum kızımda hiç yaşamamıştım bunu çok garip geldi
didemad nilperab benim ayak altında değil sadece sol bacak Kasık bel acaba magnezyum eksikliğinden galan mı oluyor ki
Elovee didemad her hamilelik baska ilk hamilelikte bende hergun geziyodum fildir fıldır. Yurtdisi tatilleri kayak tatilleri ama bu hamileligimde afedersin dotumu kaldiramiyorum😂
didemad Elovee ay bende gezmediğim yer kalmamıştı 6 aylıkken dağ tırmanmıştım hatta 🤣 ama şimdi hiç yerimden kalkasım yok
Elovee didemad ahahhahah ikinci hamilelikler böyle oluyor demek ki. Allah sizi inandirsin ekmek almaya gidemiyorum djjdjjdjjd