Gamze1109 Kızlar uygulamadan6+2 oldum bugün ultrasonda keseyimgirdum kalp atışı şerit gibi iki üç kez minicik attı bana bakan ebeydi akşam gittim bu durumu yaşayan varmı haftaya tekrar gel dedi yinede bir ürperdim sizce korkmalı mıyım
fztanne_ Gamze1109 bugün 6+0dım. Keseyi ve yolk sacı gördük bebek çok minik dedi. Hiçbir şey görmeden geldim
sukranserinkaya Gamze1109 bende de aynı durum var kesenin içinde herhangi bir kalp atışı hareketini görmedi, 6 haftalığım bende geç döllenme bence bekle 1-2 hafta sonrasına tekrar git. Ben de öyle yapacağım
hilaltgcee Gamze1109 bende 6+3’te gittim çok zayıf duyduk gereksiz korkuttu doktor beni Doktorumu değiştirdim ve devlet hastanesinede gittim garanti olsun diye 7+3’te bir de 7+5’te gittim çok güzeldi kalp atışı içini ferah tut ilk doktorum dışındaki doktorların hepsi daha çok küçükmüş hiç duyulmamasını bile normal karşılıyoruz biz dediler Hatta 7. Hafta itibariyle bulantılarım da başladı
Bbgg Gamze1109 daha çok minik 7,8 hatta 9. Haftada duyan var . Biz 7 haftalıkken duymuştuk hiç korkmayın
Birdbox Gamze1109 kız masallah 6+2 zaten kalp atışını duyman için çok erken ben en erken 7+3 te duymuştum , o yüzden için rahat olsun
carolina07 Gamze1109 ben hastaneye gittiğimde 6 haftalık gebe olduğumu öğrendim haftaya gel kalp atışı için dedi