asya0601 esmanurvar ben orda yaptırmadım benim işlerim biraz karışıktı şehir dışından geliyordum gün içinde halletmem gerekiyordu falan. Ama orası 1 hafta sonrasına randevu vermişti sadece o kısmı tecrübe edebildim. Doktorları falan hiç tanımıyorum.
esmanurvar asya0601 ben Gölbaşında oturuyorum yakın olsa hemen giderim de emin olmadan gitmek istemiyorum
neanladinyurdagul Bende yeni sordurdum alip ipek var nakit 7500. Sertaç esin nakit 9500 kart 11000 Napacaz bilmem
esmanurvar neanladinyurdagul aman Allahımm ya gerçekten saçmaladılar iyice radyolojide randevu bulamamak nedir ya… Ankara gibi bi yerde bi de..
asilirem anneadayii__ nereden aldınız acaba randevuyu bende uygun özel arıyorum en uygun 5000 tl devlette maalesef randevu yok aylardır. Şuan 18+6 yım bende bi an önce hastane bulmak istiyorum
gonulaygan esmanurvar sincan eğitim ve araştırma hastanesinde ve Gata da perinatoloji bölümünde detaylı ultrason yapılıyor. Doktorum bana yeşil alan açmıştı ama benim kanamam olduğu için o zaman özelde yaptırmıştım. Sincan’da Deniz beye muayene olmuştum bebeğin ciğerinde büyüme var demişlerdi. Şükür bir şey yok dedi doktor ama en az 20 dk kontrol etti aşırı dikkatli bir şekilde. Ben memnun kaldım.
esmanurvar iko1 devlette detaylı ultrason oldunuz değilmi renkli ultrason resmimi verdiler yoksa siyah beyazmı bide CD veriyorlarmı sormak istedim 😊
anneadayii__ neanladinyurdagul Tabii haber veririm, özel hastaneye gidiyorum hastanede 1 doktor yapıyordu ona gitmek istemediğim için doktorum önerdi
anneadayii__ neanladinyurdagul Detaylıya girdim az önce 45 dk boyunca doktor tek tek baktı açıkladı, gidebilirsiniz bence
merve0638 Bende 20 ocakta Sertaç Esin’e gideceğim 9500 TL nakit. Doktorum önerdi, benimde araştırdığıma göre çok detaylı ve uzun bakıyormuş
iko1 esmanurvar evet devlet yani üniversite hastanesi renkli ultrason veya siyah beyaz vermediler CD vermediler pozisyon uygunsa resim cektiriyorlar ultrason siyah beyazdı