bknryhn 2 li test sonucun çok düşük çıkmıştı 10.001 görünme ihtimali vardı ama şu test sonucum 0.067 çıktı sizde aynı durumu yaşayan var mı 3lü test ne kadar güvenilir
bknryhn hllvrl yurt dışı testi önerdi özelden devletten de anmiyom sıvısı almayı önerdi ücretsiz olduğu için
eed21 İkili testte benimde 10.000 çıkmıştı doktorum üçlüye gerek duymadı size neden üçlü test yaptılar ki
bknryhn eed21 normalde çok eski bi yöntem üçlü test özelde gerek duymazlar yapmaya ama devlette gerek var zorunlu dedi öyle olunca sonuç riskli çıktı 🥹
eed21 bknryhn üçlü için hiç canınızı sıkmayın üçlüler genelde yanıltıcı oluyor ben olsam detaylıyı beklerim ama tabi siz bilirsiniz tabi imkan varsa fetal DNA da iyi
bknryhn eed21 yani şu yorum o kadar içimi rahatlatki çok teşekkür ediyorum ikili testim de bi o kadar iyi çıkmıştı ense kalıngı çok iyi denmişti o zaman içinde 1/1000 ihtimal vardı ama üçlü test sonucu beni o kadar kötü yaptı ki anlatamam
eed21 bknryhn rica ederim ♥️ çok iyi anlıyorum sizi takip ettiğim bi doktor var o üçlü teste anne üzen test diyor yaptırmayın diyor Rabbim bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰